2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۰

1431 بازدید | 31 پست

نظام قدیم داره ؟؟؟؟؟؟

متولد ۷۳ بخواد ۱۴۰۰ کنکور بده برا دندون دیره؟ 

امسال پرستاری اگه قبول شم برم یا بمونم برا دندون؟ 

کسیو میشناسین تو سن بالا کنکور بده؟ 

من هیچ گهی نشدم نه ازدواج کردم نه رفتم سرکار نه دانشگاه رفتم فقط دارم افسرده تر میشم 

هوششو دارم اطرافیام هی سرکوفتم میکنن نمیذارن رو برنامه ها خودم پیش برم دیونم کردن 

جان عزیزتون یکی بگه من چکار کنم ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم قصد شرکت دارم منتهی کن متولد70 هستم،اصلنننن دیر نیس،ولی هنوز معلوم نیس ک 1400 نظام قدیم برگزار ش ...

بخدا دیونم کردن هی هر سال تا میومدم درس بخونم میفرستادنم سرکار منم فکرم درگیر کنکور بود نمیتونستم تمرکز کنم میزدم بیرون 

بعد هی بهم میگن تو خنگی عرضه نداری بری سرکار 

بخدا این جند سال هیچ نخوندم نذاشتن که بخونم

بخدا دیونم کردن هی هر سال تا میومدم درس بخونم میفرستادنم سرکار منم فکرم درگیر کنکور بود نمیتونستم تم ...

ب حرف هیشکی گوش نکن امسال اگ پرستاری اوردی حتما برو ولی اگ نشد چشم و گوشتو بروی بقیه ببند و بشین ی بند بخون

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
اولا به خودت توهین نکن . اعتماد به نفس داشته باش  دوما اگر حس میکنی بمونی و مجدد بخونی میتونی ...

بخدا به امام حسین اعتماد بنفسمو گرفتن ازم 

اصلا راهمو گم کردم یه زمانی انقد برنامه ها داشتم الان پیر شدم دیگه

عزیزم من متولد 75 هستم میخوام کنکور بدم 

نه چرا دیر باشه 

تازه من بچه کوچیکم دارم نمیذاره بخونم اما میخوام تلاشمو بکنم

من مامایی میخوام قبول شم 

مطمئن باش تو میتونی تلاشتو بکن عزیزم 

بخدا به امام حسین اعتماد بنفسمو گرفتن ازم  اصلا راهمو گم کردم یه زمانی انقد برنامه ها داشتم ال ...

ببین هیچکس جز خود تو خود تو نیست که بفهمه تو می تونی یا نمی تونی خنگی یا باهوشی به اونا محل نده تو مسئول افکار چرت و پرت و من دراوردی بقیه درباره خودت نیستی که کاملا هم غلط تشریف دارن 

بخون حتما

رشته هایی مثل دندون و پزشکی همه شون سن هاشون بالاس باتجربه و به عینه دیدم

نگران نباش

متولد 60 هم دیدم سال اول پزشکی   

✋ کاربر پسر هستم.... اگه امضا رو خوندین لطفا برا ابجیم دعا کنید دلش بچه میخواد منم دوس دارم زودتر دایی بشم 🎶🎶🎶🥳🥳🥳🥳 هرموقع با کاربری جدید اومدی یه خبری بده ❤

اگه پرستارى اوردى برو حتما اگه نشد بشين بخون خيليا تو سن بالاتر از تو براى پزشكى كه خودش فقط هفت سال طول ميكشه اقدام كردن و قبولم شدن بعدم سنى نداره اصلا خيلى فرصت هست به ديگران اصلا اجازه اظهار نظر نده 

2790
2778
2791
2779
2792