2821
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 31 پست
شما متاهلی؟  بخدا حوصله هیچی ندارم زده شدم دیگه دوس دارم بمیرم فقط

اره عزیزم ی بچه هم دارم،از من ب تو نصیحت درس بخون،موقعیت اجتماعی خودتو بالا ببر!!حرف اطرافیانو اصلا اهمیت نده،تو همین الان شروع کنی ده ساله دیگه ی دکتر موفق حواهی بود ولی اگ نحونی ده سال دیگه ی زن خانه داری و بدون تحصیلات ک دستش تو جیب شوهرشه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا به امام حسین اعتماد بنفسمو گرفتن ازم  اصلا راهمو گم کردم یه زمانی انقد برنامه ها داشتم ال ...

بیخود کردن . به این فکر کن که استعداد تو رو ندارن از سر حسودیه

تو توکلت به خدا باشه با اعتماد پیش برو

من پدر مادر ندارم خونه پدربزرگمم اوارم یجورایی اطرافیامم هی بهم نیش میزنن هی سرکوفتم میکنن م ...

پس حالا ک پدر مادر نداری واجبتر شد ک بخونی گلم،خودتو تو زندگی بکش بالا

میای واتساپ در ارتباط باشیم 

درحواست دوستی میدم بهت عزیزم قبول کن ،بعدم دعا کن ک نظام قدیم1400 برگزار شه،بعد ان شاءالله باهم شرو کنبم ب خوندن

خدایی دیر نیست؟ 

ببین اگه سرموقع بود بهتر بود  ولی الانموخوبه منم 32 ساله رفتن دانشگاه ولی ادامه ندادم و ازدواج کردم الان 7 سال گذشته خیلی پشیمانم که چرا تا کاردانی بیشتر نخوندم ..چرا ازدواج کردم ..همون 32 سال هم فرصت خوبی بود ..دنبال شغل و درآمد میرفتم .الان که به مشکل مالی و خانوادکی خوردم دستم به جایی بند نیست پیش شوهر احترامی ندارم .اگه کار و درآمد و مدرکی داشتم اونم بهتر قدرمو میدونست برای آینده خودمم بهتر بود .پس دیر نیست 

ببین اگه سرموقع بود بهتر بود  ولی الانموخوبه منم 32 ساله رفتن دانشگاه ولی ادامه ندادم و ازدواج ...

اخه نظام جدید شده منم نظام قدیمم واقعا نمیدونم چکار کنم از طرفی حوصله حرف و حدیث دیگرانو ندارم بخدا مریض شدم افسردم کردن 

اخه نظام جدید شده منم نظام قدیمم واقعا نمیدونم چکار کنم از طرفی حوصله حرف و حدیث دیگرانو ندارم بخدا ...

خب شاید قبول کنند ..اگه شرایط کنکور برات سخته برو یه کاری یاد بگیر و درآمدت رو پسانداز کن خیلی هم تو رو حیه ت تاثیر مثبت میذاره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز