2777
2789
عنوان

لباس نوزادی چی بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10061 بازدید | 43 پست
بهاره بگیر بیشتر زمستونی یه سرهمی گرم بگیر 

اره بنظرم سرهمی گرم کافیه . تو خونه هوا خوبه و بنظرم بعد هم که میریم بیرون با پتو و قنداق فرنکی و کلاه میشه گرمش کرد. بعدشم هوا بهاریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زخم خورده ی لباستیه جعبه ایم 😑 کار خوبی میکنی جدا میخری واقعا چندتیکه خیلی چیزاش استفاده نمیشه مخصوصا ۲۰ تیکه . برای زمستون : آستین بلند زیر دکمه دار ، شلوار ، مانتو و تاپ زیر دکمه دار ، دستکش ۲ دست و کلاه یک دست / سایز صفر حتمااا یه دست بگیر من خودم از لباس گشاد و لازده بدم میاد و گاهی جثه نی نی ریزه و یک هم براش خیلیی گشاده 

من تو دوتا بارداریام تو 8 ماهگی لباس خریدم ولی تو سومی که 34 هفتگی بدنیا اومد مهر ماه ساعت1۱ شب و کلی سورپرایز شدیم همه چی یهویی اتفاق افتاد ..هییییییچی براش نخریده بودم من رفتم اتاق عمل همه ی مغازه ها بسته بودن 

شوهرم فروشنده ی یه سیمسمونی رو که آشنای دوستش بود ساعت ده یازده کشیده بیرون ازش کلی خرید کرده بود و یه راست اومده بود بیمارستان 😂

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
مرسی گلاب جان از توضیحاتت🙏😊

با احترام به توضیحات ایشون ولی به نظر من برا لباس گرم و کاپشن هزینه نکن چون نوزاد لباس گرم نمیپوشه که میپیچنش به پتو،اونم فقط برا آزمایش و تست و اینا میبریش بیرون فقط،تو کرونا جایی قرار نیست بری که.

سایز صفر شاید زود کوچیک نشه براش ولی خب خیلی جمع و جوره پوشوندنش سخته یه مقدار،اگه مث من میترسی به دست و بال بچه فشار بیاری همون یک بخر همه رو.

از سر همی هم بگم برات که هر کی دیدم خریده پشیمون شده،من برا پسرم گرفته بودم اولین بار که خواستم بپوشونم دیدم تا زانوشه اصلا استفاده نکردم

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  
این تابیک قدیمیه؟ 

اره عزیزم .‌من پارسال بهمن ماه فارغ شدم. بیشترین‌چیزی که استفاده کردم بادی و شلوار بود الان که تابستونه بازم‌بادی رکابی تنش میکنم بدون شلوار.