سلام دوستان . نمیدونم برای بچه ام چه لباس و چه سایزی بخرم.تصمیم دارم لباساشو دونه دونه بخرم. بچه ام ۲۱ اسفند بدنیا میاد . از الان استرس دارم که چی بخرم. نمیدونم چقدر هوا سرد میشه و چیا لازم دارم .از طرفی اخر زمستونه و ۱ ماهگی اش فرودین میشه. مادرمم چون نوه اولشه نمیدونه. لطفا کسانی که تجربه دارن کمکم کنن . متشکرم
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
اخه بچه ی یه ماه کاپشن بادی بدردش نمیخوره که .کاپشنو باید بزاره واسه ۱۰ماهگی به بعدش زمستون سال بعد
😁😁 آره ولی خب من همیشه بزرگ میگیرم مثلا کاپشن سه تیکه دخترم چهار ماهگی تنش کردم تا یک سال و نیم😑😑
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی