2777
2789
عنوان

لباس نوزادی چی بخرم ؟

10061 بازدید | 43 پست

سلام دوستان . نمیدونم برای بچه ام چه لباس و چه سایزی بخرم.تصمیم دارم لباساشو دونه دونه  بخرم. بچه ام ۲۱ اسفند بدنیا میاد . از الان استرس دارم که چی بخرم. نمیدونم چقدر هوا سرد میشه و چیا لازم دارم .از طرفی اخر زمستونه و ۱ ماهگی اش فرودین میشه. مادرمم چون نوه اولشه نمیدونه. لطفا کسانی که تجربه دارن کمکم کنن . متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرهمی حوله ای و کاپشن بادی سرهمی بگیر براش. کلاه گرم و دست کش هم بگیر و پاپوش گرم هم بگیر.... اینا برای بیرون. یه بلوز و شلوار حوله ای ام بگیر برای بیرون. سایز صفر 2 دست بگیر. سایز یک هم 2 تا سایز دو هم 2 تا اینا تا یک سالگی هم بسه یعنی تا سایز 2 ها وگرنه باید هی چندماه چند ماه براش بگیری چند دست. پتو دور پیچ نازک و پتو زیپی هم بگیر یکی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

از این لباس های تیکه ای بخر هر برندی بخواهی هست دوتا سایز صفر بخر ببین بادی رکابی و نصف آستین شلوار و پیرهن جلو دکمه دار جوراب و دستکش و بقیه سایز ها هم که بسته به نیازت بگیر

زیر دکمه دار حتما بخر. هم محکم میشه رو پوشکش پس نمیده زیاد. هم پهلوهاش سرما نمیخوره خیلی ب درد میخوره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
مرسی گلاب جان از توضیحاتت🙏😊

قربانت ب سلامتی فارغ بشی 

بنظرم اخر اسفند هوا گرم باشه

ولی خب برای نوزاد تازه دنیا اومده بهتره رعایت بشه 🤔🤔

پسر اول منم اخر اسفند بود خیلی خوبه اتفاقا اوایل که تا یکی دوماه بچه خیلی بیرون نمیره فقط واسش کلاه و جوراب بخر لباس گرم خاصی نمیخواد چون فوری میافته به بهار پتو دورش باشه با کلاه کافیه.سایز صفر دودست بخر با سرهمی و زیرپیرهن دکمه دار.بعد از هرسایزی دو سه دست بگیر بیشتر سرهمی یا ازینایی که زیرش دکمه داره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

باتوجه ب وزن سونو ۳۰ هفنتگی ک‌وزن جنین طبیعی ترمال باسه 

۳ دست سایز ۰ میخوای شامل کلاه رکابی بادی تیشرت بلوز شلوار کلاه 

۲ دست سایز ۱ . بادی بلور شلوار ی 

ی دست لباس بیروتی یک 

پتونوزادی . حوله. فین گیر . قیچی ناخن . تشکچه تعویض . دستمال خسک‌کن‌ ۳ ۴ تا .‌ ی شیرشبسه کوچیک . پستونک . همینا برا چن ماه اول بسه