2777
2789
عنوان

وای خدا 😂😂😂😂

87 بازدید | 10 پست

سوار اتوبوس شدم دارم میرم ی شهر دیگه مهاجرت کنم ...تنهام بعد راننده گفت کمربند کسی باز نباشه منم عین کوسخولا  دنبال کمر بند می‌گشتم نمی‌دونستم کدوم قسمته😂😂فک میکردم مثل ماشین کمربندش بالا هست 😂😂😂😂هی چپ و راستمو می‌گشتم بعد پسره پشت سرم گفت اونوره نگاهش کردم دیدم یه لبخند ملیحی رو لبش هست 😂😂😂😂بعد هیچی دیگه کمر بند رو پیدا کردم 😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسخل 🙊🙊🙊🤪🤪😂😂😂😂

خداروشکر اون نیومده ب ات ببنده خو دت بستیش 😓😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

نرو سمیه.مهاجرت نکن سمیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا سمیه کیه ؟؟؟

بابا فیلمه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.