2777
2789
عنوان

چه نکاتی رو برای خرید صندلی ماشین در نظر بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7495 بازدید | 30 پست
نحوه نصب صندلی‌ ایمنی مخصوص نوزادان
قبل از نصب صندلی، حتماً دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کنید. این نکات می‌تواند در نصب صندلی کمکتان کند:

• صندلی ایمنی باید در عقب ماشین و در وسط صندلی عقب نصب شود.
• دفترچه راهنمای اتومبیل خود را مطالعه کنید تا ببینید چطور می‌توان از کمربند ایمنی با صندلی کودک استفاده کرد.
• برای به پایین فشار دادن صندلی ماشین موقع سفت کردن کمربند ایمنی از زانویتان استفاده کنید. صندلی ماشین را نباید بیشتر از 3 سانتیمتر از پهلو یا جلو و عقب مسیر کمربند حرکت دهید. اگر صندلی در مسیر کمربند تکان بخورد، کمربند را باید محکمتر کنید.
• بعضی کمبربندها نیاز به سگک قفل دارند که باعث می‌شود کمربند شل نشود.
• حتماً قبل از استفاده سفتی صندلی ایمنی را چک کنید.
• هیچوقت صندلی مخصوص نوزادان را رو به جلو استفاده نکنید.
• زاویه صندلی ماشین نباید بیشتر از 45 درجه باشد.

نحوه بستن کمربند نوزاد
• دفترچه راهنمای صندلی ایمنی را به طور کامل مطالعه کنید.
• سر فرزندتان باید حداقل 6 سانتیمتر پایین‌تر از بالاترین نقطه صندلی ایمنی قرار گیرد.
• صندلی مخصوص نوزادان معمولاً با 3 و 5 نقطه اتکا ساخته می‌شوند. کمربند باید همیشه پایین‌تر از سطح شانه‌های کودک قرار گیرد. بیشتر مدل‌های کمربند سگک سینه دارند که بندهای کمربند را به هم چفت می‌کند. سگک را طوری حرکت دهید که بالای آن در سطح زیربغل کودک قرار گیرد.
• همه نوارهای کمربند باید به خوبی روی قسمت سرشانه و پاهای کودک ثابت شود، همیشه باید صاف بسته شود نه پیچ خورده. اگر بتوانید نوار کمربند را بین انگشتانتان نیشگون بگیرید یعنی شل بسته شده است.
• لباس‌هایی به نوزاد بپوشانید که پاهایش در آن آزاد باشد. این باعث می‌شود بتوانید سگک کمربند را بین پاهای او به درستی ببندید. اگر هوای بیرون سرد است، اول کمربند نوزاد را ببندید و بعد روی او پتو بیندازید ( هیچوقت سر نوزاد را با پتو نپوشانید ) . هیچوقت پتو را زیر کمربند یا نوزاد نگذارید.
• اگر نوزادتان به یک سمت صندلی خم می‌شود ( که بین نوزادان تازه متولدشده متداول است ) ، چند حوله لوله‌شده در هر سمت شانه‌های او قرار دهید. نگهدارنده‌هایی هم مخصوص صندلی‌های ماشین طراحی شده‌اند اما فقط در مواردی از آنها استفاده کنید که مخصوص خود صندلی‌ایمنی که خریده‌اید باشند. هیچوقت پتو یا بالشتک زیر نوزاد نگذارید چون ممکن است بر توانایی کمربند برای نگه داشتن فرزندتان اثر بگذارد.
• اگر سر نوزادتان به جلو خم می‌شود ( که این هم بین نوزادان تازه متولدشده مسئله‌ای متداول است ) ، زاویه صندلی را چک کنید. از حوله یا پتو استفاده کنید تا کمی شیب صندلی را به رو به عقب کنید ( ایجاد یک زاویه 45-30 درجه بهترین حالت است ) .
صندلی‌های قابل تبدیل ( تولد تا 19 کیلوگرم )
صندلی‌های قابل تبدیل برای محافظت از بچه‌های تازه متولدشده تا بچه‌های حداقل 19 کیلوگرمی یا بیشتر طراحی شده‌اند. صندلی‌های قابل تبدیل تنها نوع صندلی هستند که می‌توان آنها را برحسب سن کودک در جهت‌ها و موقعیت‌های مختلف قرار داد: اکثر آنها تا 16-10 کیلوگرمی کودک به سمت عقب گذاشته شده و حداقل بعد از یک سالگی می‌توان آنها را رو به جلو قرار داد.

اما بسیاری از صندلی‌های قابل تبدیل موجود در بازار این امکان را فراهم می‌کنند که کودک تا 16-14 کیلوگرمی رو به عقب از صندلی استفاده کند. توصیه می‌شود تا زمانیکه در دفترچه راهنمای صندلی قید شده است، کودک را رو به عقب بنشانید.

صندلی‌های قابل تبدیل معمولاً سنگین هستند و جابه‌جا کردن آنها دشوار است. اما معمولاً مقرون‌به‌صرفه هستند زیرا دیگر نیازی به خرید یک صندلی مخصوص نوزاد نیست. این نوع صندلی برای بچه‌ها درشت‌تر که قبل از یک سالگی دیگر نمی‌توانند از صندلی مخصوص نوزادان استفاده کنند اما باید همجنان رو به عقب بنشینند، بهتر است.

اگر می‌خواهید از صندلی‌های قابل تبدیل استفاده کنید، دقت کنید که حتماً اندازه آن مناسب فرزندتان باشد—یک کودک ریز در یک صندلی بزرگ انتخاب چندان جالبی نیست. مدل‌هایی که سپر دارند نباید برای نوزادان استفاده شوند زیرا سپر بیش از حد روی آنها بالا می‌آید و در تصادف ممکن است صورت نوزاد با آن برخورد کند.

نحوه نصب صندلی‌های ایمنی قابل تبدیل
• نوزاد باید حداقل تا یک سالگی یا تا زمانیکه حداقل 10 کیلو شود، در صندلی عقب—ترجیحاً مرکز صندلی عقب—و رو به پشت ماشین گذاشته شود.
• بعد از اینکه نوزاد حداقل 10 کیلوگرم شد یا به یکسالگی رسید، صندلی را می‌توانید رو به جلو نصب کنید اما بهتر است که تا حد امکان کودک را رو به پشت بنشانید.
• برای اطلاع از نحوه استفاده از کمربند ایمنی ماشین با صندلی‌ایمنی کودک دفترچه راهنمای اتومبیلتان را مطالعه کنید.
• دفترچه راهنمای صندلی کودک را به طور کامل مطالعه کنید. دقت کنید که زاویه توصیه‌شده برای شیب صندلی در زمانیکه رو به جلو یا رو به پشت قرار می‌گیرد را چک کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه بستن کمربند نوزادان بالاتر از یک ساله و 20-10 کیلویی
• دفترچه راهنمای صندلی ایمنی را به طور کامل مطالعه کنید.
• در صندلی‌های قابل تبدیل یا هر صندلی دیگری که رو به جلو قرار داده می‌شود، نوار کمربند شانه باید در بالاترین سوراخ انداخته شود تا برای قد کودک که بلندتر شده است، راحت باشد. این نوار باید بالاتر از شانه فرزندتان یا هم‌سطح آن قرار گیرد.
• صندلی‌های قابل تبدیل معمولا انواعی با 5 نقطه اتکا و سپردار دارند. اگر سر و گردن کودک بالاتر از سپر صندلی قرار گیرد، همه انواع این صندلی‌های مناسب هستند. اما برای بهترین محافظت، صندلی‌های قابل تبدیلی که 5 نقطه اتکا دارند معمولاً بهترین گزینه هستند.
• همه نوارهای کمربند باید به خوبی روی قسمت سرشانه و پاهای کودک ثابت شود، همیشه باید صاف بسته شود نه پیچ خورده. اگر بتوانید نوار کمربند را بین انگشتانتان نیشگون بگیرید یعنی شل بسته شده است.
• لباس‌هایی به نوزاد بپوشانید که پاهایش در آن آزاد باشد. این باعث می‌شود بتوانید سگک کمربند را بین پاهای او به درستی ببندید. اگر هوای بیرون سرد است، اول کمربند نوزاد را ببندید و بعد روی او پتو بیندازید ( هیچوقت سر نوزاد را با پتو نپوشانید ) . هیچوقت پتو را زیر کمربند یا نوزاد نگذارید.
• با رشد کردن فرزندتان حتماً نوراهای صندلی را برای او تنظیم کنید. لباس‌های سنگین زمستانی باید همیشه بعد از بستن کمربند روی کودک انداخته شوند.

صندلی‌های روبه‌ جلو ( کودکان 10 تا 20 کیلویی )
صندلی‌های روبه جلو برای محافظت از کودکان 10 تا 20 کیلویی یا بیشتر طراحی شده‌اند. اگر در گذشته از صندلی مخصوص نوزادان استفاده می‌کردید، وقتی فرزندتان به یکسالگی رسید و وزنی بالاتر از 10 کیلوگرم داشت، می‌توانید برای او از صندلی‌های روبه جلو استفاده کنید. بچه‌ها باید تا حداقل 4 سالگی یا 20 تا 40 کیلویی از صندلی‌های ایمنی استفاده کنند و بعدها صندلی حامی را برای او جایگزین کنید.

بعضی از صندلی‌ها این قابلیت را دارند که به هر دو صورت روبه عقب و روبه جلو از آنها استفاده کنید. برای آگاهی از نحوه نصب و بستن کمربند این صندلی‌ها به اطلاعات مربوط به صندلی‌‌های قابل تبدیل مراجعه کنید.
کیسه هوای اتومبیل و فرزند شما
کیسه هوای ماشین درکنار کمربند ایمنی، حین تصادف از افراد بزرگسال و کودکان دربرابر آسیب‌دیدگی محافظت می‌کند. این وسایل تا امروز زندگی‌های زیادی را نجات داده‌اند و از آسیب‌دیدگی‌های جدی جلوگیری کرده‌اند. اما نوزدان و بچه‌ها اگر موقع تصادف در صندلی کمک‌راننده نشسته باشند ممکن است از باز شدن کیسه هوا دچار آسیب شوند.

کیسه هوای ماشین برای افراد بزرگسال طراحی شده است: این کیسه باید با قدرت بسیار زیادی باز شده تا بتواند از یک فرد متوسط حدوداً 75 کیلویی دربرابر آسیبدیدگی محافظت کند. بااینکه این نیرو می‌تواند برای افراد بزرگسال و بچه‌های بزرگتر مناسب باشد اما برای بچه‌های کوچک بسیار خطرناک بوده و می‌تواند موجب آسیب رسیدن به سر و گردن شود.

با پیروی از قوانین زیر می‌توانید از فرزندتان دربرابر آسیب‌دیدگی ناشی از کیسه هوای اتومبیل محافظت کنید:

• کیسه هوای اتومبیل خطر بزرگی برای بچه‌های کوچک به شمار می‌روند. هیچگاه صندلی‌ایمنی نوزاد را در صندلی جلو ماشین و رو به جلو نصب نکنید.
• صندلی ایمنی کودک باید در عقب ماشین و در مرکز صندلی عقب نصب شود. اگر هیچ انتخابی ندارید و مجبور هستید که صندلی ایمنی کودک را در صندلی جلو نصب کنید ( درمواردیکه ماشین شما دو صندلی دارد ) صندلی کمک راننده را تا حد ممکن عقب ببرید.
• در سال 1995 قانونی برای تولیدکننده‌های اتومبیل مبنی بر ایجاد قابلیت خاموش کردن کیسه هوای صندلی کمک‌راننده وضع شد. بنابراین اگر ماشین شما به این سیستم مجهز است و مجبور هستید که صندلی فرزندتان را در صندلی جلو ماشین نصب کنید، حتماً کیسه هوای سمت کمک‌راننده را در طول آن سفر خاموش کنید. فراموش نکنید که بعد از برداشتن صندلی ایمنی کودک، دوباره کیسه هوا را در حالت روشن قرار دهید.
2803
بازم جمع بندی نکاتی رو که باید در نظر بگیریم میذارم:


نکاتی رو که بچه ها لطف میکنن و میگن من جمع بندی میکنم که هر کسی به این تاپیک سر زد بتونه راحت جواب بگیره:

1- غیر از کمربند گارد جلو هم داشته باشه

2- دقت کنید گردن بچه توی صندلی ماشین راحت باشه

3- کمربندش مناسب باشه و باعث اذیت بچه نشه

4- به قدری از کف ماشین بلندتر باشه که بچه بتونه بیرون رو ببینه

5- درجه خوابش قابل تنظیم باشه

6- بعضی از مارکها ضد تعریق هستن

7- صندلی را انتخاب کنید که روی آن برچسبی زده باشد که انطباق آن با استاندارد 213 ایمنی خودرو را تایید کرده باشد.

8- صندلی‌های کارکرده را با احتیاط بپذیرید. هیچگاه از صندلی که بیشتر از 6 سال کار کرده‌اند یا در تصادف بوده است استفاده نکنید ( حتی اگر ظاهر آن سالم به نظر برسد ممکن است ساختار آن سالم نباشد ) . از صندلی‌هایی که بعضی قسمت‌های آن گم شده است و تاریخ تولید و شماره مدل روی آن زده نشده یا دفترچه راهنمای استفاده ندارد، استفاده نکنید. اگر درمورد گذشته یک صندلی تردید دارید یا نشانه‌هایی از ترک یا شکستگی و پارگی در آن می‌بینید، از آن استفاده نکنید.

9-اگر یک صندلی کارکرده را قبول می‌کنید، با تولیدکننده آن تماس بگیرید و سوال کنید تا چه مدت زمانی استفاده از آن صندلی ایمن است.

10-بهترین صندلی ایمنی ماشین همیشه گران‌ترین آن نیست—صندلی است که متناسب وزن، سایز و سن فرزندتان و همچنین اتومبیل شما باشد.

11-وقتی صندلی را انتخاب کردید، حتماً ابتدا آن را امتحان کنید و به خاطر داشته باشید که تصویرهایی که در مغازه می‌بینید ممکن است استفاده درست آن را به شما نشان ندهند.

12- برای صندلیهای بالتر از یکسال و یا صندلی‌های قابل تبدیل آنهایی که 5 نقطه اتکا دارند معمولاً بهترین گزینه هستند.
من مارک ferrari خریدم خیلی راضیم.هم از نظر قیمت هم ظاهر هم راحتی و ایمن بودنش.

از نمایندگی تو تیراژه خریدم فقط هم همونجا دیدم البته قبلش تمام خ بهار و چند بار و مارکهای مختلفو امتحان کردیم ولی این به نظرم از ماکسی کوزی و ایون فلو هم بهتر بود.


یه فاکتوری که باید حتما در نظر بگیری خود ماشینی که صندلیو میخوای بذاری چون بعضی مارکها میگن تو هر ماشینی جا میشه ولی تو حالت خواب بعضی مارکها اصلا بچه نمی تونه راحت بخوابه چون جا نمیشه.

من ماشینم 206 یکی از فروشنده ها این نکته رو بهمون گفت.
بازم جمع بندی نکاتی رو که باید در نظر بگیریم میذارم:


نکاتی رو که بچه ها لطف میکنن و میگن من جمع بندی میکنم که هر کسی به این تاپیک سر زد بتونه راحت جواب بگیره:

1- غیر از کمربند گارد جلو هم داشته باشه ( البته تو پرس و جویی که من کردم بعضی از فروشنده ها میگفتن گارد اصلا خوب نیست با اینکه صندلی گارد دار هم داشتن ولی توصیه نمیکردن نمیدونم کدوم درسته )

2- دقت کنید گردن بچه توی صندلی ماشین راحت باشه

3- کمربندش مناسب باشه و باعث اذیت بچه نشه

4- به قدری از کف ماشین بلندتر باشه که بچه بتونه بیرون رو ببینه

5- درجه خوابش قابل تنظیم باشه

6- بعضی از مارکها ضد تعریق هستن

7- صندلی را انتخاب کنید که روی آن برچسبی زده باشد که انطباق آن با استاندارد 213 ایمنی خودرو را تایید کرده باشد.

8- صندلی‌های کارکرده را با احتیاط بپذیرید. هیچگاه از صندلی که بیشتر از 6 سال کار کرده‌اند یا در تصادف بوده است استفاده نکنید ( حتی اگر ظاهر آن سالم به نظر برسد ممکن است ساختار آن سالم نباشد ) . از صندلی‌هایی که بعضی قسمت‌های آن گم شده است و تاریخ تولید و شماره مدل روی آن زده نشده یا دفترچه راهنمای استفاده ندارد، استفاده نکنید. اگر درمورد گذشته یک صندلی تردید دارید یا نشانه‌هایی از ترک یا شکستگی و پارگی در آن می‌بینید، از آن استفاده نکنید.

9-اگر یک صندلی کارکرده را قبول می‌کنید، با تولیدکننده آن تماس بگیرید و سوال کنید تا چه مدت زمانی استفاده از آن صندلی ایمن است.

10-بهترین صندلی ایمنی ماشین همیشه گران‌ترین آن نیست—صندلی است که متناسب وزن، سایز و سن فرزندتان و همچنین اتومبیل شما باشد.

11-وقتی صندلی را انتخاب کردید، حتماً ابتدا آن را امتحان کنید و به خاطر داشته باشید که تصویرهایی که در مغازه می‌بینید ممکن است استفاده درست آن را به شما نشان ندهند.

12- برای صندلیهای بالاتر از یکسال و یا صندلی‌های قابل تبدیل آنهایی که 5 نقطه اتکا دارند معمولاً بهترین گزینه هستند.

13- برای خرید صندلی ماشین به مدل ماشینتون هم توجه کنید چون ممکنه بعضی از مارکها تو حالت خواب تو ماشینتون جا نشه و بچه راحت نباشه
2804
2805
الان اسم مدلش رو نمیدونم نزدیک به یکسال از خریدش میگذره صبح نگاه میکنم براتون میذارم

مدیسا جون برای مدلی که من گرفتم فکر کنم باید حداقل وزن بچه 10 کیلو باشه برای استفاده ازش باز صبح از دفترچه ش میبینم دقیق بهتون میگم
2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز