2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

245 بازدید | 11 پست

ازصب تاحالانبودش منم منتظرواسه ناهارکه بیاداومدیراست رفت پیش مادرش چون خالش اومده بودشروع کردبهدحرف زدن اصلن انگارنه انگار براناهارمنتظرش بودم رفتم گفتم نمیخوری گف میخورم اومدخوردمنم گفتم ازگشنگی مردم چرااینجوری منومنتظرگذاشتی دوباره رف پیش اونااصلن نمیگه یکم بازنم وقت بگذرونم تنهاس نمیدونم واسه چی زن گرف دلم لک زده واسه محبت عشق وایناهمش بایدزندگی بقیه رونگاکنم😭

آرامش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دیگه یه کاری کن که دلش بخواد خونه بمونه  فکر کن یه خورده ببین باید چیکار کنی

بخداهرکاری بگی کردم محبت وبازی تفریح بگوبخند بچه هم داریم ولی اون فقط دوست داره یابامادرش باشه یافامیلاش یادوستاش

آرامش💚

خب تو محبت کن بهش تا یاد بگیره... الان گفتی که چرا منو منتظر گذاشتی نباید اینجوری بگی مثلا دیر کرد اس بده بگو حرفای قشنگ قشنگ و کلی ماچ ابدار برای رفع دلتنگی خانوم خونتون.. جریمه برای دیر کردن.......  یا اومد سریع شکایت نکن باروی باز استقبال کن بگو منتظرت بودم باهم غذا بخوریم 

غصه نخور بیشترشون همینن نزار بفهمه ناراحتی

عزیزم چرا؟؟؟!

ایشون همسرشونه و قطعاً باید متوجه ی ناراحتی و احساسات خانومش بشه.. استارتر حتما باید در این رابطه صحبت نکنه ..هرچند تا این وقت بعد از ظهر گرسنه بودن به نظرم هیچ توجیه منطقی نداره..

بخداهرکاری بگی کردم محبت وبازی تفریح بگوبخند بچه هم داریم ولی اون فقط دوست داره یابامادرش باشه یافام ...

نحوه پوششت تو خونه 

ارایشت 

مدل موهات و ناخنات , سعی کن خیلی لوند باشی 

غر نزنی 

اهنگ بزار و جلوش برقص ولی اصلا بهش اعتنا نکن که فکر کنه برا خودت اینکارا رو کردی 

مرد تشنه زنیه که لوند باشه و محل بهش نده 

یه بار امتحان کن

...