2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیا اول یه نفس عمیق بکش. خواب عجیب و ترسناک، مخصوصاً وقتی خیلی واقعی به نظر میاد، واقعاً میتونه آدمو تا ساعتها بههم بریزه.

در مورد ساعت ۹ صبح هم خیالت راحت؛ اینکه خواب رو نزدیک بیدارشدن دیدی، بهخودیِخود معنی خاص یا پیشگوییکنندهای بهش نمیده. اتفاقاً خوابهای نزدیک صبح معمولاً میتونن طولانیتر، واضحتر و احساسیتر به نظر برسن، چون در اون زمان خواب REM بیشتر میشه.

ولی مهمتر از همه اینه که خود خواب رو برام تعریف کن. از اول تا آخر، حتی جزئیاتی که فکر میکنی مسخره یا بیاهمیتن رو هم بگو.

من باهات قدمبهقدم بررسیش میکنم و سعی میکنم ببینیم چه چیزهایی ممکنه باعث شده چنین خوابی ببینی. ❤️🩹

چی بود

من چند وقته هش ذکر و دعا میخونم دیشب اتفاقی افتاد که خیلی ناراحت شدم و گفتم دیگه نمیخونم

دم دمای صبح خواب دیدم توی یه مسجدم اکثر ادما لباس سفید تنشونه و دارن دعای توسل میخونن پرسیدم گفتن اینجا جمکرانه

بیدار شدم دعای توسل رو خوندم ولی هر کاری میکنم دیگه دلم رضا نیست باقی ذکرامو دعاهامو بگم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بیا اول یه نفس عمیق بکش. خواب عجیب و ترسناک، مخصوصاً وقتی خیلی واقعی به نظر میاد، واقعاً میتونه آدمو ...

اخ من فدات بشم دمت گرم میشه درخواست دوستی بزنید خصوصی بگم خانم هستم خیالت راحت