جوشایی که التهاب دارن بخاطر سموم بدنه تا جایی که میتونین بدنتونو سم زدایی کنید بعد تاثیرشو ببینید&nb ...
دقیقا مثل بدن من که الان دارم چربو چیلی میخورم فایده نداره چوشام دوباره برگشته کمی باید دو س ماه دیگخگه کبدمو پاکسازی کنم برن راستی لیمو معرکسا من میترسم بخاطر لاغری صورتم برم سمتش عید دو ماه میخوردم یعنی یدونه جوشم نداشتم شاخ در اورده بودم
بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم ...
دقیقا مثل بدن من که الان دارم چربو چیلی میخورم فایده نداره چوشام دوباره برگشته کمی باید دو س ماه دیگ ...
دقیقا لیمو عالیه با خاکشیر صبحا ناشتا،خب هرزگاهی رژیم بگیر پاکسازی کن ۳ روز در ماه خودش کلی کمک میکنه جوشا از بین بره
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤