واى منم اين مشكل رو دارم صورتم صافه ولى كمر وبازوم و بدنم همش جوش ميزنه
خاکشیر لیمو عرق کاسنی شاتره
و روزی یدونه ویتامین ای و لیور کر خ خوبه من رو بازوم جوش داستما جوششش این خوردم خشت روزه ج داد ولی باید س ماه بخوری کبدت قشنگ پاک شه جتی جوشا قطع شد بازم بخور
بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم ...
مرسی بازم من جوشام زیرپوستی هسن و ملتهب) : شاید دلیلشون اینه قرص اورژانسی خوردم(قرص جلوگیری)
خواهش. من یکم جوش داشتم رفتم متخصص زد داغونم کرد دو سال درگیرش بود درست نشد عمم گفت حالا بیا اینو استفاده کن ماقدیما عروسا استفاده میکردن😄. اگه زیر پوستی خب اول باید با اسکراب روپوستی بشن بعد درمان. روغن درخت چای اصل خیلی خوبه من هنوز ریز ریز دارم جوش سرم درخت چای استفاده میکنم راضیم
عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
جوشایی که التهاب دارن بخاطر سموم بدنه تا جایی که میتونین بدنتونو سم زدایی کنید بعد تاثیرشو ببینید
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بعدش آبرسان بزن ... کلا این صابون خشک نمیکنه مث بقیه صابونا باور کن معجزه میکنه من بعد ی عالمه رکتر و دارو و میکرو واینا ... تنها این صابون واس خودم و حتی اطرافیانم معجزه کرد