2777
2789
من دکترا بم دارو قوی نمیدن میگن مشکل خاصی نداری ازیترومایسین داد بهم ک اونم بعد تموم شدنش جوشا برگش ...

برو ی دکتر دیگه اگه الان هزینه نکنی صورت لک میشه چاله میفته بعد باید خیلی بیشتر هزینه کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوشایی که التهاب دارن بخاطر سموم بدنه تا جایی که میتونین بدنتونو سم زدایی کنید بعد تاثیرشو ببینید&nb ...

دقیقا مثل بدن من که الان دارم چربو چیلی میخورم فایده نداره چوشام دوباره برگشته کمی باید دو س ماه دیگخگه کبدمو پاکسازی کنم برن راستی لیمو معرکسا من میترسم بخاطر لاغری صورتم برم سمتش عید دو ماه میخوردم یعنی یدونه جوشم نداشتم شاخ در اورده بودم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
بله جانم خودمم لباسم  آماده از کویت برام اوردن

خیلی قشنگه و ب تن شما نشسته

با دل خوش بپوشی😘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
ترکیب پودر باقالی با فک کنم جوانه گندمه برا من ک خیلی عااالی بود نوع جوش شمارو نمیدونم ک بگم میسازه ...

صورتتون خ چرب بود ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
برو ی دکتر دیگه اگه الان هزینه نکنی صورت لک میشه چاله میفته بعد باید خیلی بیشتر هزینه کنی 

من چن تا لک و چال افتاده 

بهم گفتذتا جوشای فعال درس قطع نشن نمیشه کاری کردم

دقیقا مثل بدن من که الان دارم چربو چیلی میخورم فایده نداره چوشام دوباره برگشته کمی باید دو س ماه دیگ ...

دقیقا لیمو عالیه با خاکشیر صبحا ناشتا،خب هرزگاهی رژیم بگیر پاکسازی کن ۳ روز در ماه خودش کلی کمک میکنه جوشا از بین بره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه ها صابون شیر الاغم امتحان کنید 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤