2777
2789
عنوان

خواستگاری اونم تو استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 37 پست
لطفا اسم هر یلک مغزی رو سنتی نذارید و اسم سنت رو بدنام نکنید. با همین حرفاتون دخترا رو از ازدواج سنت ...

نخورش

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
والا ما هرکیو دیدیم بدون ارایش بود....اره خیلیا میزنن...

من هرچی دختر میبینم همشون  آرایش کرده میان😂😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت غریق‌نجات بودم و با این موضوع کاملاً آشنام بعد اول به خود آدمم نمیگن میرن از بقیه تحقیقات ...

مثلا طرف چندتا زیر ابی بلده .چند ثانیه میتونه نفسشو حبس کنه...خو چی بپدسن از بقیه ...اخلاق همه ک تو اب خوبه

نخورش

اخه تو این سایت ذهن دخترا رو شستشو میدن. من زبونم مو دراورد از بس ک تعریف سنت و ازدواج سنتی رو گفتم تا انقد دخترا نیان تاپیک بزنن ک اهل دوستی نیستم ولی سنتی خوشم‌نمیاد.‌ چی کار کنم. همه هم بگن برو دوست شو! چاره ای نیس

نظر هرکس محترمه ب شرطی ک نظر طرف مقابلم‌محترم بدونه.من دوستی بد نمیدونم. کلی هم در فامیل داشتیم. اشنایی در محیط کاز و دانشگاه هم‌مورد تایید صد درصد منه. اگه مراحلش درست پیش بره. ولی این طرز فکر راج ب سنتی درست نیس

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
مثلا طرف چندتا زیر ابی بلده .چند ثانیه میتونه نفسشو حبس کنه...خو چی بپدسن از بقیه ...اخلاق همه ک تو ...

سوال اول این بود که متاهله یا مجرد

بیرون پوشش چطوریه و از این حرفا😅🤦🏼‍♀️

اخه تو این سایت ذهن دخترا رو شستشو میدن. من زلونم مو دراورد از لس ک تعریف سنت و ازدواج سنتی رو گفتم ...

همه این چیزایی ک میگین درسته و من باهاش موافقم خودم هم سنتی ازدواج کردم و راضیم .ولی خو بعضی مادرا هم ازدواج سنتی رو به گند کشوندن .باعرض معذرت تو شهر ما حیلی مادرا توقعشون بالاست و  بیخودی مرتب میرن 40جا خاستگاری تا یکیو واسه شازده پسرشون بپسندن.دخترا هم پر توقع شدن فقط میگن فلان خاستگار اجازه داره بیاد...اینطوری قشر معمولی تر مثل پسرایی ک شغل خوبی ندارن یا دختری ک قیافه معمولی تری داره معمولا اسیب میبینن

همه این چیزایی ک میگین درسته و من باهاش موافقم خودم هم سنتی ازدواج کردم و راضیم .ولی خو بعضی مادرا ه ...

جای تاسف داره . اصلا من اسم اونا رو خواستگاری سنتی نمیذارم. تا وقتی پسری ندیده، مادره میره خونه مردم چی کار؟ سنتی تو ذهن ما تعریفش شناخت طولانی مدت خانواده هاس. ما  اصلا خواستگار اونجوری راه ندادیم. ما اصلا زشت میدونیم وقتی پسری و خانواده ای مطمین نیست ک‌دختر رو میخواد، پا تو خونه دختر بذاره. چون اسمش حواستگاریه. نه انتخاب. ما میگیم اگه مادری رفت خواستگاری، یعنی حتما خودش و پسرس ظاهر دختر و خانواده دختر رو میخوان.مونده فقط تصمیم دختر.

حالا ممکنه این وسط در صحبت های خصوصی بین دونفر، تفاهم ایجاد نشه ک بحث دیگه ایه. من شناخت در محیط کارو... رو هم‌تایید میکنم. شناخت طولانی. نه عاشق شدن در یک نظر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞