ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدايي من حاضرم تو استخر پسره منو بپسنده حداقل ميگم هيكل و قيافه رو پسنديده
اخه هيكل من بايد مورد پسند مادر شازده باشه؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خیلی خوبع ها . فک کنم تو خارج که مختلطه همه ی استخر میرن بعد تصمیم نهاییو میگیرن . اینجا یکم دستشون بستس
بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
خو تو استخر هیچ ارایشی نیست..همه صاف و صوف...هرکی قشنگ بود و میپسندن
چرا ا آرایش نیس ضد آب میزنن
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اونوقت ميگن تو ازدواج سنتي عقل هست🤦🏻♀️ خدايي من حاضرم تو استخر پسره منو بپسنده حداقل ميگم هيكل و ...
لطفا اسم هر سبک مغزی رو سنتی نذارید و اسم سنت رو بدنام نکنید. با همین حرفاتون دخترا رو از ازدواج سنتی زده کردید ک تو خیابون دنبال سوهر میگردن. ازدواج سنتی یعنی دو فرد همدیگر رو از قبل در محیطی خانوادگی بشناسن. خانواده هم دیگر بشناسن. بعد خواستگاری کنن و چون شناخت از قبل هست، با چند جلسه صحبت و رفت و امد تصمیم نهایی بگیرن. و تاکید بر عقل و شناخت باشه. نه احساسات محض
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞