2777
2789
عنوان

خواستگاری اونم تو استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 37 پست

اره خواهر دوس پسرم تواستخرازم خواستگاری کرد🚶🏼‍♀️😈😂😂😂

بخدااااالکی گفتم دعوام نکنین☹😓

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت ميگن تو ازدواج سنتي عقل هست🤦🏻‍♀️

خدايي من حاضرم تو استخر پسره منو بپسنده حداقل ميگم هيكل و قيافه رو پسنديده

اخه هيكل من بايد مورد پسند مادر شازده باشه؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

خیلی خوبع ها . فک کنم تو خارج که مختلطه همه ی استخر میرن بعد تصمیم نهاییو میگیرن . اینجا یکم دستشون بستس    

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
خو تو استخر هیچ ارایشی نیست..همه صاف و صوف...هرکی قشنگ بود و میپسندن

چرا ا آرایش نیس ضد آب میزنن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اونوقت ميگن تو ازدواج سنتي عقل هست🤦🏻‍♀️ خدايي من حاضرم تو استخر پسره منو بپسنده حداقل ميگم هيكل و ...

لطفا اسم هر سبک مغزی رو سنتی نذارید و اسم سنت رو بدنام نکنید. با همین حرفاتون دخترا رو از ازدواج سنتی زده کردید ک تو خیابون دنبال سوهر میگردن. ازدواج سنتی یعنی دو فرد همدیگر رو از قبل در محیطی خانوادگی بشناسن. خانواده هم دیگر بشناسن. بعد خواستگاری کنن و چون شناخت از قبل هست، با چند جلسه صحبت و رفت و امد تصمیم نهایی بگیرن. و تاکید بر عقل و شناخت باشه. نه احساسات محض 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞