2777
2789
عنوان

کتاب خوان ها

230 بازدید | 32 پست

دوستان کتاب خوب بهم معرفی کنید می خام وقتم با کتاب خوندن پر کنم  لطفا موضوع کتابتونم بگید 

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پادکست مجتبی شکوری گوش کن توش رک عالمه کتاب  خوب معرفی کرده 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

شازده کوچولو 

البته اگه کسی هستی ک فکر میکنی قدرت درک بالاداری 

بی نظیره عزیزم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

ملت عشق....صد سال تنهایی...دختری که رهایش کردی...کوری...غرور و تعصب

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

سرگذشت ندیمه

هزار خورشید تابان

دمیان

تو فیدیبو بزن خلاصه میاد نظر ادم ها رو هم بخون

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

چهار اثر فلورانس (راجب نيروي جذب و مثبت فكر كردن)ملت عشق (راجب زندگي شمس و مولانا)دختري ك رهايش كردي(رمان)بلندي هاي بادگير، فوق العادس(رمان)

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

با اجازه از استارتر عزیز🙏🏻🌷

بچه ها من با یه سایت فروش کتاب همکاری میکنم جاهای مختلف سعی کردم تبلیغ کنم ولی نشد واقعا به این درآمد نیاز دارم ممنون میشم شما که کتاب میخرید از لینک من وارد این سایت بشید که یه پورسانتی هم به من تعلق بگیره  همه کتابای این سایت تخفیف داره میتونید برای خرید وارد لینک زیر بشوید و کتاب های دلخواهتونو تهیه کنید ☺📚👇🏻

https://iranketab.ir/c/85984a

آدمهای سمی رو دارم می خونم تازه شروع کردم به نظرم خیلی خوب باشه...

در مورد آدمهای اطرافمان که مدام بمون انرژی منفی میدن

میخواد مامانمون باشه یا یه دوست

راه کنترل و مقابله و چگونگی تاثیر ناپذیریو آموزش داده

بازم هیچی...