زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
چهار اثر فلورانس (راجب نيروي جذب و مثبت فكر كردن)ملت عشق (راجب زندگي شمس و مولانا)دختري ك رهايش كردي(رمان)بلندي هاي بادگير، فوق العادس(رمان)
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
بچه ها من با یه سایت فروش کتاب همکاری میکنم جاهای مختلف سعی کردم تبلیغ کنم ولی نشد واقعا به این درآمد نیاز دارم ممنون میشم شما که کتاب میخرید از لینک من وارد این سایت بشید که یه پورسانتی هم به من تعلق بگیره همه کتابای این سایت تخفیف داره میتونید برای خرید وارد لینک زیر بشوید و کتاب های دلخواهتونو تهیه کنید ☺📚👇🏻