2789
عنوان

کار در منزل 🌹🌹🌹

900 بازدید | 24 پست

خانوما لطفا هر کی کار در منزل با درآمد خوب سراغ داره بیزحمت بیاد اینجا به ما هم معرفی کنه 🙏🏼🙏🏼🙏🏼تا بقیه کاربرا که مثل من دنبال این کار هستن استفاده کنن🙏🏼🌹🙏🏼🌹

لطفا این تاپیک رو پربازدید کنین

امیدوارم کارای زیادی معرفی بشه چون فکر میکنم تو این دوره زمونه خیلیا هستن که واقعا نیاز به کار دارن✔✔✔

ممنم دنبالشم کسی معرفی کرد منم لایک کنین

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

اگر کسی گفت لطفا منو لایک کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم جنس میارم از تولیدی ومیفروشم کارم توخونه میتونید سفارشی کار کنید .مثلا براتون پیچ توانستا بزارید واگ کسی خواست باپست براش ارسال کنید .یا استوری وات ساپ

خدایا شکرت بابت همه چی

حواستون باشه خیلیذکلاه برداری توش زیاده

اینا که بیست سی تومن میخوان همه کلاه بردارن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
منم جنس میارم از تولیدی ومیفروشم کارم توخونه میتونید سفارشی کار کنید .مثلا براتون پیچ توانستا بزارید ...

درآمدش چطوره

شما سرمایه هم گذاشتید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
تو برنامه دیوار خیلی گشتم . بعضیا نوشتن اول باید یاد بگیرین با هزینه ۲۰۰ تومن

چی رو یاد بگیری مثلا

درآمدش چطوره شما سرمایه هم گذاشتید

درامدش متوسطه ولی بهتر از بیکاری شما باید تلاش کنید مشتری جمع کنید یا مثلاتبلیغ کنید ب پیچ ک فالور زیادی داشته باشه سرمایش زیاد نبود کم کم بیشتر میشه من با ۵۰۰ت شروع کردم الان ۲۰ برابر شده

خدایا شکرت بابت همه چی