2777
2789
عنوان

کار در منزل 🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 24 پست
دوستان لطفا هر کاری که معرفی میکنید توضیح هم بدین🙏🏼 مثلا اگه خودتون سرمایه گذاری کردین ابتدا با چ ...

عزیزم انشالله ک بتونم کمکتون کنم وبرام دعا کنید. من با۵۰۰ت شروع کردم لباس بچه از تولیدی خریدم نیم‌جین ۶عددی چون مشتری نداشتم نمیتونستم ریسک کنم وبیشتر بخرم وچیزی میارم ک بدونم اطرافیانم بخرن .مثلا لبلس بچه چون فامیلام بچه کوچک دارن میدونم میخرن وکمتر از بازار میفروشم تا مشتری بیاد واینکه مثلا ارایش وماسک صورت میارم یا لوازم اپزخونه هرسری ی چیزی میارم تنوع باشه چون مثلا اگه اون ماه لباس خرید هرماه نمیاد همین مدلو بخره اینسری لوازم تحریر یا ارایش یا لوازم اشپزخونه ... اینجوری کم کم میشناسنت 

خدایا شکرت بابت همه چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کار تبلیغ کانال رو زیاد تو برنامه دیوار دیدم

اره بهشون مبلغ تبلیغ میدن وفالور جمع میکنن تواین چن نفری ک میان چن نفری اگ قیمت خوب بود میخرن شما قیمت کمتر از بازار بزن از تولیدی بخری میصرفه برات خیلی

خدایا شکرت بابت همه چی
درآمدش چطوره شما سرمایه هم گذاشتید

خوبه درامدش بستگی ب مشتریات داره ولی خوبش اینه ک همیشه ی مبلغی واسه خودت داری ولی باید سرمایه کنی ن اینکه فایدشو بگیری بری زود خرجش کنی 

خدایا شکرت بابت همه چی
مثلا با قلاب کیف ببافیم و بفروشیم ولی حیف که زیاد مشتری نداره اگه مشتری باشه فکر کنم روزی یه دونه ک ...

یه دونه

به بقیه کارات نمیرسی کهگبعد صنایع دستی چون زحمت دارن قیمتشون زیاده کسی نمیخره

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
منم جنس میارم از تولیدی ومیفروشم کارم توخونه میتونید سفارشی کار کنید .مثلا براتون پیچ توانستا بزارید ...

میشه بگی از کجا جنس میاری؟و چی میاری؟درامد چطوره؟یکم توضیح میدی لطفا