2777
2789

من یه مدت حنا بدون رنگ و سدر و دم اسب و  گیاه مورد(mourd) گل مریمی میزدم موهام خیلی پر شد و رشد هم زیاد شد 

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عسل و دارچین.اب پیاز و اب سیب زمینی .اب برنج .روغن کرچک و سیاه دانه و تخم مرغ .روغن نارگیل. سرکه سیب را اب قاطی کن .ابلیمو و الورا حناهم خوبه البته اینا رو باید مرتب بزنیا مثلا دوماه هفته ای س بار

نمک دریا بریز تو شامپو من واقعاً نتیجه شو دیدم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز