2777
2789

سلام گلی من 10ام باید پری میشدم هنو نشدم خیلی  ناراحت و ترسیدم ینی ممکنه حامله باشم ببخشید عزیزم بی بی چک کی باید بزنم شرمندع ازت پرسیدم دعات میکنم

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
سلام گلی من 10ام باید پری میشدم هنو نشدم خیلی  ناراحت و ترسیدم ینی ممکنه حامله باشم ببخشید عزیز ...

عزیزم اگه از پری ت گذشته بزن

الان زمان خوبیه حتما بزن

من زود زدم

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکلت به خدا باشه،امیدت به خدا،بسپار به خدا،بگو خدایا من حاجتم و میسپارم به خودت،هرچی خودت صلاح بدونی همون،بگو خدایا من جاهلم تو عالم.فرزند همسر،مال دنیا،درقرآن یعنی فتنه،یعنی آزمایش،مبادا به خاطرشون از رحمت خدا ناامید بشی،ناامیدی به رحمت خدا یعنی کفران،پس تا میتونی استغفار کن،خوشبین باش،سرحال و شاداب باش،زیاد وضو بگیر،زیادقرآن درآغوش بگیر،شک نکن قرار میگیری.

عزیزم اگه از پری ت گذشته بزن الان زمان خوبیه حتما بزن من زود زدم

برات دعا میکنم ابجی توام دعا کن من پریود شدم حامله نباشم یا خدا ابروم میره میکشنم 

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
توکلت به خدا باشه،امیدت به خدا،بسپار به خدا،بگو خدایا من حاجتم و میسپارم به خودت،هرچی خودت صلاح بدون ...

منم راهنمایی کن

منم راهنمایی کن

شماهمینطور،نباید رضایت مردم برات مهم باشه،بایدرضایت خدا برات مهم باشه،روایت هست که دل هایی که از یاد خدا خالی باشه،خداوند با فتنه وآزمون زمینی ،مجازات شون میکنه.شخص ذکر و فکرش میشه خونه و زندگی و

بچه و فلان محبوب زمینی و اونقدر غرق این فتنه ها میشه ،غافل از اینکه عشق خدا به واسطه ی اینها

از قلبش،ربوده شده ولی حواسش نیست...

.

حاضر هست برای ازدواج کردن حتی به گناه کشیده بشه،

احساسات و غرورش و خرج کنه در حالی که هدفش از ازدواج،

کمال و رسیدن به خدا طبق راه و سنت رسول خدا باید باشه...میره خواستگاری،از همه چی صحبت میکنه

جز از خدا،غافل از اینکه  ازدواجش،باید پُلی باشه،برای رسیدنش به خدا_دغدغه اش بچه دار شدن میشه تمام ذکر و فکرش،اومدن بچه تو زندگیش میشه،اگرخدا بچه رو  داد بهش، که هیچ،

و گرنه شک میکنه به عدالت خدا، غافل از اینکه این بچه بایدپُلی باشه برای رسیدنش به خدا...

یعنی که،به خدا قول بده،و باخدا عهدببنده که اگر بچه بهش داد،سربازی برای اسلام تربیت اش کنه، و اگر خدااون بچه رو نداد بهش،

حتما خداوند مصلحت نمی بینه 

این بچه در دامن این خانواده باشه،

یا شاید از پس تربیت کردنش در راه اسلام برنمیان...

شماهمینطور،نباید رضایت مردم برات مهم باشه،بایدرضایت خدا برات مهم باشه،روایت هست که دل هایی که از یاد ...

ای خدا من عقدی هستم انشاالله زودی پریود شم