2777
2789
عنوان

رفلاکس‌معده

108 بازدید | 17 پست

سلام دوست من تقریبا ۳ هفته پیش رفلاکس معده داشتم حالت تهوع داشتم و اینکه حس میکردم غذا تا قفسه سینه ام اومده و حس میکردم یه توپ تو گلومه الان این حالتام برطرف شده فقط سوزش معده مونده باهام کسی میدونه چقدر طول میکشه سوزش برطرف شه؟یا نیازه برم آندوسکوپی؟

من سالهاست دچارم شاید شش سال یا بیشترهنوز ادامه داره کم و زیاد میشه اما خوب؟ نه

یعنی این سوزش باهام هست طبیعیه؟یا نیازه برم آندوسکوپی؟وقتی فاموتیدین میخورم خیلی اروممیشم ولی از عوارضش میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا زیاد اینجور میشدمالان باردارم هرررر روز اینجوریم...خسته شدم...کلافه شدم...نمیدونم چیکار کنم

من همه علائمم برطرف شد فقط سوزش خفیف مونده نمیدونم برم آندوسکوپی یا نه خیلیم میترسم🥲

البته که استرس شدید هم داشتم این چند ماه اخیر نمیدونمچیه علتش

من همه علائمم برطرف شد فقط سوزش خفیف مونده نمیدونم برم آندوسکوپی یا نه خیلیم میترسم🥲البته که استرس ...

برو متخصص داخلی،خودش لازم دونست آندوسکوپیت میکنه

نترس بگو بیهوشت کنن

منم گفتم بعد زایمانم برم آندوسکوپی...واقعا کلافه شدم واقعا اذیت شدم...برم آندوسکوپی ببینم مشکل کجاست

من عاااشق زمستونم❤️
برو متخصص داخلی،خودش لازم دونست آندوسکوپیت میکنهنترس بگو بیهوشت کنن منم گفتم بعد زایمانم برم آندوسکو ...

اونا که واسه پول گرفتنشون همون اول میگن🤣

زورم میاد واسه سوزش خفیف ۵تومن بدم چون علائمم برطرف شده از طرفی میترسم مشکلم جدی باشه🥲

من همه علائمم برطرف شد فقط سوزش خفیف مونده نمیدونم برم آندوسکوپی یا نه خیلیم میترسم🥲البته که استرس ...

استرس رفلاکس بشدت تشدید می کنه ،آندوسکوپی لازم نیست ،میوه وغذاهای ترش وتند نخور بعد غذا دراز نکش صبحا قرص رفلاکس بخور ،دکتربرای من پنتومید تجویز کرده صبحا ناشتا خیلی موثر بوده

حتما باید بری متخصص گوارش

دلیل رفلاکس باید مشخص بشه

من چندین سال رفلاکس داشتم و از نت و اینور اونور نگاه میکردم و رعایت غذایی انجام میدادم ولی بالاخره که رفتم دکتر

دلیل رفلاکسم مشخص شد

دلیل رفلاکس شما چی بود؟

اگه اونموقع که شروع شد میرفتم دکتر ،ممکن بود با داروی کم خوب بشم

اونقدر دکتر نرفتم که تبدیل شد به عفونت و زخم معده

شاید باورت نشه من الان بخاطره عفونت معده ، ورم مفاصل دارم

آرتروز دارم ، کم خونی ،کمبود آهن

عزیزم چیکار کردی که توده داخل گلوت خوب شد ؟؟من الان دو هفته س احساس توده در گلو و سوزش دارم

صبحا پنتوپرازول ۴۰ ناشتا میخوردم

شبا هم چندتا بالش میزاشتم سرم بالا تر قرار بگیره

واین نفس عمیق چندبار در روز ۵ دقیقه ای بکش با دهن در حد و در حد ۶و۷ ثانیه نگه دار

و اینکه سعی کن کمتر بهش فکر کنی من واقعا به این جمله باور دارم که فکر به درد درد ادمو بدتر میکنه🥲

شما استرس داشتی این چندووقت؟