2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خريد سر تا پا براي شما و شما براي داماد و سرويس طلاي عروسي رو بايد خودتون توافق كنين ...

اونا برا عقده عزیزم.اون موقع ب توافق میرسیم.الان فقط برا نامزدی میخام میتونی بم بگی چیا باید بیارن؟

خوراكي ك ديگه قديمي شده اما ما اول عقد يك پارچه مجلسي كار شده شيك يك پارچه چادر رنگه عروس و يك حل ...

منظورم از خوراکی اینه ک برا شب نامزدی خودشون میوه و شیرینی میارن یا خانواده من باید بدن؟

واسه نامزدی یه پیرهن یا پارچه ی مجلسی چادر سفید روسری کفش و حلقه با کیک و سبد گل🌷خوشبخت شی عزیزم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
سلام ممنونم قبل عقد نانزد میکنن اون منظورمه نمیدونم بش میگن چی.هم نشون کردن یا نامزدی.اخه من خواهرند ...

یه انگشتر نشون

چادر

خرید لباس 

گل و شیرینی یا کیک

کله قند و دفتربله برون

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
منظورم از خوراکی اینه ک برا شب نامزدی خودشون میوه و شیرینی میارن یا خانواده من باید بدن؟

اونا شیرینی میارن اما خانواده عروس باید تدارک پذیرایی از مهمونشونو ببینن

دفتر بله برون چیه عزیزم

داخل این دفتر مهریه و چیزایی ک قرار ۲تا خانواده به توافق برسن و مینویسن و بزرگترا و عروس و داماد امضا میکنن تا این توافق تو محضر رسمی ثبت بشه