2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خريد سر تا پا براي شما و شما براي داماد و سرويس طلاي عروسي رو بايد خودتون توافق كنين ...

اونا برا عقده عزیزم.اون موقع ب توافق میرسیم.الان فقط برا نامزدی میخام میتونی بم بگی چیا باید بیارن؟

خوراكي ك ديگه قديمي شده اما ما اول عقد يك پارچه مجلسي كار شده شيك يك پارچه چادر رنگه عروس و يك حل ...

منظورم از خوراکی اینه ک برا شب نامزدی خودشون میوه و شیرینی میارن یا خانواده من باید بدن؟

واسه نامزدی یه پیرهن یا پارچه ی مجلسی چادر سفید روسری کفش و حلقه با کیک و سبد گل🌷خوشبخت شی عزیزم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
سلام ممنونم قبل عقد نانزد میکنن اون منظورمه نمیدونم بش میگن چی.هم نشون کردن یا نامزدی.اخه من خواهرند ...

یه انگشتر نشون

چادر

خرید لباس 

گل و شیرینی یا کیک

کله قند و دفتربله برون

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
منظورم از خوراکی اینه ک برا شب نامزدی خودشون میوه و شیرینی میارن یا خانواده من باید بدن؟

اونا شیرینی میارن اما خانواده عروس باید تدارک پذیرایی از مهمونشونو ببینن

دفتر بله برون چیه عزیزم

داخل این دفتر مهریه و چیزایی ک قرار ۲تا خانواده به توافق برسن و مینویسن و بزرگترا و عروس و داماد امضا میکنن تا این توافق تو محضر رسمی ثبت بشه