2777
2789
عنوان

لاغری+عکس

271 بازدید | 13 پست

دوستان من ۷۲ کیلو بودمقدم۱۶۰ تویک ماه تونسم برسونم به۶۴ کیلو بعد به خواسته شوهرم رفت دکتر تغذیه اخه هیچی نمیخوردم رفتم دکتر گفت که۶۴/۳۰۰کیلویی تا دوهفته آینده باید ۱تا۲ کیلو کم کنی ی رژیم داد که من وقتی دیدمش پرام ریخت همش بخور بخور بود من تواون یک ماه انقد هیچی نخورده بودم وقتی ی رژیم دیدم که انقد بهور بخور توش هست شوکه شدم وقتی میخواستم بااون رژیم پیش برم نمیتونسم چیزی بخورم معدم قبول نمیکرد و بازم هیچی نمیخوردم اما دیگ نخوردنم دلی بود دلم نمیخواست چیزی بخورم موقعه وزن کشی که شد بعد اون دوهفته من شده بودم۶۰ کیلو تو دوهفته ۴ کیلو کم کرده بودم کلی خوشحال ازین که من تو دوهفته تونسم ۴ کیلو کم کنم اومدم خونه کالری شمار نصب کردم در روز کلا۴۰۰تا۵۰۰تا کالری دریافت میکردم و واقعا حالم خوب بود نه احساس ضعف نه بیحالی از دکترم پرسیدم که دیگ میلم نمیکشه چیزی بخورم اگه ناخواسته رژیمم به این اندازه سخت باشه مشکل ساز میشه گفت اگه معدت مشکل نداره و میلت نمیکشه نه .حالا کسی اینجا تاحالا اینجوری رژیم گرفته که بعدا دیگ میلش نکشه و واسش مشکل ساز بشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پوستت شل نشد؟ سی.نه ات چطور ببخشید میپرسم برام مهمه میترسم رژیم بگیرم

نه پوستم شل نشده اصلا اتفاقا شکمم صفت تر شده دکترم میگفت بخاطر سنمه ۱۷ سالمه اخه یکم فقط سینهام کوچیک شده ولی شل اصلا

2790
2778
2791
2779
2792