متاسفانه جدیدا خیلی اتفاقای سخت واسم پیش اومد دوستان حتی شاهد مرگ یکی توی خیابون بودم به صورت رهگذر بعد از اون چند شب پیش حالت استرس و حمله بهم دست داد دائما به مرگ و تنهایی بعدش فکر میکنم چطوری دیگه خونوادمو نبینم چطوری دیگه نباشیم...احساس میکنم کسیم درک نمیکنه البته موضوع خوبیم نیست که دربارش با کسی صحبت کنگ فعلا هم نمیتونم پیش روانشناس یا روانپزشک برم!! کسی تادحالا مثه من بوده؟؟چیکار کنم؟خیلی دارم عذاب میکشم نمیتونم ذهنمو کنترل کنم داره این افکار خفم میکنه همش گریه میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم مرگ پایان نیست بلکه پایان زندگی بر این جسم خاکی است ولی روح جاودانه است ومرگ ادامه زندگی است که البته نوع وکیفیت این زندگی را خودمون در دنیا رقم زده ایم.
کسی باید از مرگ بترسه که دنیایش را اباد واخرتش را خراب کرده باشه.
عزیزم ببین شبکه 4 یه برنامه میداد کسایی که مردن و زنده شدنو میگرد که تعریف کنن چی بهشون گذشته اون دنیا همه گفتن انقد فوق العاده بودددددددددد خیلیییی اون دنیا خوب بود و این حرفا خواستی میتونی خودتم ببینی یکی میگف من حاضرم تو روز چند بار بمیرم و زنده شم تا دوباره تجربه کنم ببین اونجور که اونا از اون دنیا تعریف میکردن من مشتاق شده بودم بمیرم هرچه سریعتر😂برم یه دنیای فوق العاده نترس اون دنیا خیلی قشنگه و خوب و آرامش بخش به گفته کسایی که مرده و زنده شدن خودت برو برنامش ببین مشتاق میشی برای دیدن اون دنیا عزیزم
بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من برعکس دوست دارم بمیرم خسته ام..... ولی از اعمالم خیلی میترسم
پس عزیزم اعمالت را درست کن ان وقت دیگر خسته نخواهی بود ومرگ را برای خسته شدن از نرسیدن به خواسته های دنیایی نخواهی خواست بلکه مرگ را برای رسیدن زودتر به معشوق خواهی خواست.
من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤