2777
2789
عزیزم یه چیز بهت میگم حتما به حرفم گوش بده  اسم دختر اولت معصومس اسمش خوشکلم هست ولی دختر دومت ...

عزیز دخترم دوازده سالشه ،دقیقا درست میگی ایقد گریه کرد وقتی فهمید به روز میخوام بزارم گفت اینم باید بزاری رقیه یا سکینه 😂

عزیز دخترم دوازده سالشه ،دقیقا درست میگی ایقد گریه کرد وقتی فهمید به روز میخوام بزارم گفت اینم باید ...

واقعا الان بخای بزاری مثلا دختر دومیتو ارمیتا 

منم دلم میشکنه چه برسه به دختر اولیت😂😂😂

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا الان بخای بزاری مثلا دختر دومیتو ارمیتا  منم دلم میشکنه چه برسه به دختر اولیت😂😂😂

خخخخخخ بخاطر همی چیزاست نمیتونم اسم انتخاب کنم،هم قشنگ باشه هم دل اون نشکنه

عزیزم کاش اسم دختر اولتو یکم به روز تر میزاشتی فک کنم اسمشو دوس نداره درسته؟ 

نه دوس نداره والا من نیایش میخواستم بزارم از زایشگاه اومدم بیرون تا همسر نذر کرده برام خخخخخ

یه چندتا دیگه هم بگو بلدیا

فدات  اخه خودم دلم میخواد در آینده ۳ یا۴ تا دختر داشته باشم واسه همین از الان انتخاب میکنم 

الناز یاس نفس مهرسا  برکه نیاز پناه  هلیا بهسا رستا اوا همتا ملیکا  

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
نه دوس نداره والا من نیایش میخواستم بزارم از زایشگاه اومدم بیرون تا همسر نذر کرده برام خخخخخ

کاش قبول نمیکردی حداقل فاطمه ای مریمی اینهمه اسم داریم که به روز تره مذهبی هم هست چی بگم عیب نداره بهش اعتماد به نفس بده