2777
2789
عنوان

کرونا دارم

258 بازدید | 21 پست

سه شنبه علائمام شروع شد و رفتم دکتر بعد یه سی تی اسکن از ریه دادم ریه هام درگیر نشده بود اما از دیشب سرفه میزنم الان خیلی بدتر شده سرفه های خلط دار میزنم  قبلش خشک بود و کم. این خطرناکه باید برم دوباره سی تی اسکن بدم؟ 

حتما برو دوباره اسکن بده که اگه درگیر شده بود سریع داروی بهتر مصرف کنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم اولیت چه بود

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

اگه به ریه برسه چی میشه؟؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

من ومادرم هم علائم داریم ماسک زدیم هردو تا شنبه سیتی بده مامانم. تعداد کیت ها محدوده 😥😥😥

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
الان نشون میده؟ 

والله یه بنده خدا میگفت اصلا علایم زیادی نداشته ولی دکتر بهش گفته بود هر سه روز یه بار سیتی بگیره اگه یهو زد به ریه  بفهمه.شماهم وقت تلف نکن برو دکتر . شاید دارو عوض کنه یا دوباره سیتی بگیره. مراقبت و هوشیاری تو این بیماری خیلی مهمه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله