2777
2789
عنوان

عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست
فک کن بلد نیست و بسوزونه یا نپوخته باشه 😐🤚🏻🧹

اره، اخه من خیلی جا ها دیدم که تازه مادر داماد یا عروس براشون صبحانه و ناهار میبره چون میدونم دیگه خسته ان و فلان و اینجا بدبخت میارن دو سه کیلو شیرینی درست کنه اونم صبح ها 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قبل شیرینی اضافه نمیاد!    بنده خدا باید یه دوره شیرینی پزی هم بره

اره🤣

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
اره، اخه من خیلی جا ها دیدم که تازه مادر داماد یا عروس براشون صبحانه و ناهار میبره چون میدونم دیگه خ ...

والا من بودم خودمو به مریضی میزدم کارمم حتا اگه بیمارستان بکشه و ن این همه شیرینی بپزم لاقل فقط وانموده و بگی اخ شکمم اخ سرم😐🤚🏻🧹

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
اره🤣

شما اهل کجایید؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یبار دوست دوستم بهش گفته یکی از رسمای بدشون اینه ک وقتی زنوشوهر واس اولین بار باهم همسبتر میشن یعنی همون شب....

خونواده هردو تا اخر شب منتظرن تا دوماد دستمال خ...بیاره واسشون تا واس همه ثابت بشه ک طرف دختر بوده و این واسشون افتخاره😨😨

والا من بودم خودمو به مریضی میزدم کارمم حتا اگه بیمارستان بکشه و ن این همه شیرینی بپزم لاقل فقط وانم ...

🤣🤣🤣 حالا یه چیز جالب تر این که اگه سریالای هندی ببینین، یه همچین رسمی دارن ولی سخت تره، اونا کلوچه میپزن و اگه کلوچه پف نکنه به خوبی یعنی طرف عروس خوبی نیست 🤣🤣

یبار دوست دوستم بهش گفته یکی از رسمای بدشون اینه ک وقتی زنوشوهر واس اولین بار باهم همسبتر میشن یعنی ...

والا ما دستمالو مستقیم انداختیم سطل تا خود صبح به مامانم گفتم 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
یبار دوست دوستم بهش گفته یکی از رسمای بدشون اینه ک وقتی زنوشوهر واس اولین بار باهم همسبتر میشن یعنی ...

این رسم رو خیلی نقاط ایران داشتن اما الان داره از بین میره چون خیلی خانواده ها دیگه برای دخترشون ارزش قائلن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شما اهل کجایید؟

تبریز 

🤣🤣🤣 حالا یه چیز جالب تر این که اگه سریالای هندی ببینین، یه همچین رسمی دارن ولی سخت تره، اونا کلوچ ...

اخرشم بطلاق میکشه😂😂😂😂🧹

🤣🤣🤣 حالا یه چیز جالب تر این که اگه سریالای هندی ببینین، یه همچین رسمی دارن ولی سخت تره، اونا کلوچ ...

یا خدا  

اوهوم متاسفانه از این رسم های عجیب زیاده...😑

اگر رنگ بودم،آبی بودم...💙

اینکه دختر باید قبل از عروسی برای بکارت با مادرشوهرش و خواهرشوهرش بره گواهی سلامت بگیره احساس میکنم توهین به جنسه زنه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن