2777
2789
عنوان

عجیب

207 بازدید | 35 پست

سلام دوستان...

عجیب ترین رسم و رسومی که دارین یا شنیدین چیه...؟

اگه دوست دارین بگین تا با رسومات بقیه جاها آشنا بشیم...😊

اگر رنگ بودم،آبی بودم...💙

رسممون اینکه ک جهیزیه و خونه و ماشین به عهده شوهره دختر فقط بره زندگی و کدبانویی کنه😐🤚🏻🧹

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسممون اینکه ک جهیزیه و خونه و ماشین به عهده شوهره دختر فقط بره زندگی و کدبانویی کنه😐🤚🏻🧹

اهل کجا هستید؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

چه رسم خوبی به نفع خانواده عروسه...😉

رسم مزخرف زیاد داریم کدومشو بگم اخه دلمون خیلی پره😢

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
چه رسم خوبی به نفع خانواده عروسه...😉

اره 😐🤚🏻🧹😂

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
اهواز

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

تو فامیلای ما رسمه که عروس جدید درست صبح فردای عروسی برای کل خانواده داماد، خواهر ها برادر های داماد، شیرینی بپزه

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
تو فامیلای ما رسمه که عروس جدید درست صبح فردای عروسی برای کل خانواده داماد، خواهر ها برادر های داماد ...

وای بنده خدا عروس...

تو فامیلای ما رسمه که عروس جدید درست صبح فردای عروسی برای کل خانواده داماد، خواهر ها برادر های داماد ...

فک کن بلد نیست و بسوزونه یا نپوخته باشه 😐🤚🏻🧹

از قبل شیرینی اضافه نمیاد!  بنده خدا باید یه دوره شیرینی پزی هم بره