2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 130 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستانی ک میگن اگ عقد باشی رابطه نداشت  باشی بهتره چون ممکنه جدا بشی باید بگم اصن ی دختر عقد کردع دختر باشه و جدا بشه مگ همه چیز ب بکارته فقط ؟از پشت نمیتونن؟نمیتونن بدون رابطه کامل همو ارضا کنن؟؟اونی ک عقد میکنه دیگه ممکنه بکارتش باشه ولی صد جوز کارع دگ کردع چو شوهرش بودع و اینو همه مردم میدونن ولی شماها میخواین با ی بکارت خودتونو گول بزنید

و اینکه اگ قرار باشه سرد ک بعدازدواجم سردمیشه فرقی نداره 

و اون خانومیم ک گفت ممکنه خون ریزی نداشته باشی و شوهرت بهت تهمت بزنه من باشم درجا از اون مرد طلاق میگیرم چون همچین مرد،بیشعوری لیاقت زن و زندگی نداره اصن

به نظر من اول باید شناخت داشته باشن بعد عقد کنند نه اینکه عقد کنند شناخت پیدا کنند  تا وقتی ما ...

عقد میکنن ک شناخت پیدا کنن نه چهارتا ادم مث شما بیاد فکر طرفر ب هم بریزه ک شوهرته برو بکارتتو بده والا الان اینجوری شده مث همه چیزا و رسم های دیگه ک گند زدن بهش قبلا عقد فقططط واسه شناخت بود و رفت و امد بین خانواده ها الان همههه فقط ب فکر یه چیز دیگه ان و میگن شوهرمه دقت کنی نصف این نی نی سایت همشش در حال تاپیک زدن در مورد اینکه عقدم بکارتمو از دس دادم اما از شوهرم راضی نیستم مجبورم برم باهاش زندگی کنم 

پس حتماااا چیز مهمی ک مجبور میشن یه عمر خودشونو بدبخت کنن فقط بخاطره بکارت ...لطفا واسه هیچکس این نسخه هارو نپیچین بی شکککک این چیزا ک میگین حاضرم قسم بخورم واسه دخترای خودتو قبولش ندارین ..

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
عقد میکنن ک شناخت پیدا کنن نه چهارتا ادم مث شما بیاد فکر طرفر ب هم بریزه ک شوهرته برو بکارتتو بده وا ...

کاملا با نظرت موافقم 

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
عقد میکنن ک شناخت پیدا کنن نه چهارتا ادم مث شما بیاد فکر طرفر ب هم بریزه ک شوهرته برو بکارتتو بده وا ...

آفرین چه قشنگ وبه جا منم دیدم اینجا که گفتن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم من برای دخترمم همینو میگم قبل از عقد باید رفت امد باشه باید بشناسن همو کاملا حتی یه مسافرتم کوتاهم خانواده ها باهم برن در صورت امکان بعد از عقد دیگه اون میشه شوهرش اسمش تو شناسنامشه اصلا درک‌ نمیکنم که جشن بگیریم بعد بکارتمو بدم اون جشن یعنی معجزست؟؟؟ الان جامعه خیلی فرق کرده عزیزم انقدر ابتدایی فکر نکنیم ما زنای ایرانی 

اولا واست متاسفم دوما ارزش یه دختر به تحصیلات کمالات شعور و ادب و تربیته هزاران دلیل وجود داره بدو ...

برای خودت متاسف باش که شعور حرف زدن نداری 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
تو دید مردم بله متاسفانه مهمه بعد جدایی باکره باشه  لطفا آرمانی فکر نکن واقعیته

ن من ارمانی فکر نمیکنم 

این ی چیز واضحیه دگ دختری ک شوهر داره شاید بکارت داشته باشه ولی مطمعنن صد تا کار دگ کردع

عزیزم با از دست دادن بکارت دخترا هیچ وقت بد بخت نمیشن بعد از جدایی او حمایت خانوادست کت اگه نباشه ادم بد بخت میشه قدرت یه دختر به بکارتش نیست 

[QUOTE=153651614]دوستانی ک میگن اگ عقد باشی رابطه نداشت  باشی بهتره چون ممکنه جدا بشی باید بگم اصن ی دختر عقد کر ...[/QUOT

خب همه شما نیستن که بخان جدا شند. مطمئن باش که مردی که براش مهم باشه طلاقت میده و همه جا جار میزنه که که آره دختره فلان بوده. الان عصر پیشرفته. خیلی راحت ادم یه دکتر میره که کسی نگه بالای چشمش ابروه. فردا پس فردا هراتفاقی افتاد تو هر محمکه ای زبون دختره درازه نه پسر..

بعدم چرا یک دختر بیاد به ضرر خودش کار کنه وقتی عقد هست بکارت از دست نداده باشه اسمش از تو شناسنامه پاک میشه. عقل سلیم  دفع ضرر احتمالی رو حکم میکنه

و اینکه هر گسی تو یه محیط شرایط خاصی داره زندگی میکنه و قرارنیست هر کسی هر جور زندگی میکنه بهمه تعمیم بده هر فرد با توجه به محیط و شرایطش تصمیم میگیره