2777
2789

من همیشه وقتی که نخوابیدمه هنوز بین بیداری و خوابی خواب میبینم که پیش کسانی دیگه هستم و دارم باهاشون حرف میزنم و بعد سریع میپرم  از خوای و بعد دوباره همون اتفاق برام میفته تو سرمم احساس دردو سنگینی و گیجی دارم. هیچ داروییم مصرف نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفو نزن عزیزم لطفا

شوخی میکنم که بخنده وگرنه میتونم جدی حرف بزنم،الان سایت پر شده از این حرفا،میگن ساعت ۳ شب اوج امواج منفیه نباید از چیزای منفیم حرف بزنی چون حالت بدتر میشه

من تو خواب کابوس میبینم خیلی هم میبینم ولی تو خواب و بیداری فقط یه صفحه سیاه میبینم😋

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

من اصلا گاهی اوقات یادم میره خوابم یا بیدار😐

خوابایی که میبینم خیلی پیچیده ولی واقعیه بنابراین تو زندگیه واقعیم هر اتفاقی میوفته هشتاد درصد احتمال میدم خواب باشه😐

شفای_عاجل#  

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

من 

الان از خاب پاشدم دیدم گریه کردم بدون اینکه بفهمم 

بعدش پا شدم رفتم دستشویی رو توالت  فرنگی نشستم یه نیم ساعتم اونجا زار زار کردم

معلوم نیست چه مرگمه 

تپش قلب و دست درد هم دارم