2777
2789
عنوان

یبوست بچه

144 بازدید | 22 پست

سلام پسرم چندروزه شکمش کار نکرده چکار کنم  معذرت مبخوام هی میرع دستشویی ومیاد ..چی بدم دکتر هم بردم فقط تقویتی داد چیزی بخاطر اون نداد بهش

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

پسرم ۵سالشه

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزاره شیاف بزاری؟

نمیدونم بزاره یا ن..شیاف چی هست اسمش

امشب قبل اینکه بخابه ی قاشق روغن زیتون دادمش

پسرم منم 5 سالشه دیروز دکتر بودم شربت انجیر داد فقط هر 12 ساعت گفت بده

یه راه خونگی هم دارم برای من جواب داده عالیه

بارهنگ یه قاشق با نصف لیوان اب و یه تیکه نبات بزار تو یه قابلمه کوچیک با حرارت متوسط هم بزن تا غلیظ بشه بعد بده بخوره 

همیشه به این فکر کن که خدا هست دل شکستن تاوان داره.دنیا دار مکافاته🌹😊☺
از داروخونه شیاف بگیر براش بزار منم دخترم یبوست داشت براش گذاشتم

خوب بود نتیجه داشت

پودر پیدرولاکس دکترم گفت هیچ عوارضی نداره هرچندبارم میتونی در روز بودی بسته به کارکردن شکمش داره .دکترم بهم گفته تا ۱۲سالگیش هرروز بدم و خیلی موثر بود یماه داد شکمش خوب شد راه افتاد الان دیگه نمیدم