2777
2789
عنوان

یبوست بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
پسرم منم 5 سالشه دیروز دکتر بودم شربت انجیر داد فقط هر 12 ساعت گفت بده یه راه خونگی هم دارم برای من ...

امتحان میکنم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گرمایی ه بهش آلو نرم بده اگه سرمایی ه انجیر خیس کن توو اب یه شب بمونه بش بده 

موز و غذای سفت و ادامس اینا هم بش نده

یه پودری هم هست به پسرم میدادم خوب بود اگه از اینا ج نگرفتی تا اسم اونو برات پیدا کنم دکتر به پسرم داد خوبدبود

پسرمنم مدتهاست تکرر ادرار گاهی همراه بایک قطره نشتی ادرار دلره احتمالا دلیلش همین یبوست باشه چون فکر میکنم دفع مدفوعش وکامل ویکباره انجام نمیده ویک مقدار بیرون زدگی مقعد هم داره....نمیدونم چطور درمانش کنم هنوز که برطرف نشده😔

عاشقتم خدا

خاکشیر فلوس هرچی فکر کنی دادم. هر کدوم یکی دوبار اثر کرد حتی شیاف گلیسیرین هیییچ اثر نکرد

درنهابت بیلی ناستر مشکلم رو حل کرد. دکتر داروخونه پیشنهاد داد. دو تا یک میل صبح و شب یعنی با فاصله بهش بده

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
پسرمنم مدتهاست تکرر ادرار گاهی همراه بایک قطره نشتی ادرار دلره احتمالا دلیلش همین یبوست باشه چون فکر ...

خیلی بده والا بچه ها همیشه ی مدل اذیتی دارن واسه پدرو مادر

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴