سلام پسرم چندروزه شکمش کار نکرده چکار کنم معذرت مبخوام هی میرع دستشویی ومیاد ..چی بدم دکتر هم بردم فقط تقویتی داد چیزی بخاطر اون نداد بهش
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پسرم منم 5 سالشه دیروز دکتر بودم شربت انجیر داد فقط هر 12 ساعت گفت بده یه راه خونگی هم دارم برای من ...
امتحان میکنم
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پسرمنم مدتهاست تکرر ادرار گاهی همراه بایک قطره نشتی ادرار دلره احتمالا دلیلش همین یبوست باشه چون فکر میکنم دفع مدفوعش وکامل ویکباره انجام نمیده ویک مقدار بیرون زدگی مقعد هم داره....نمیدونم چطور درمانش کنم هنوز که برطرف نشده😔
خاکشیر فلوس هرچی فکر کنی دادم. هر کدوم یکی دوبار اثر کرد حتی شیاف گلیسیرین هیییچ اثر نکرد
درنهابت بیلی ناستر مشکلم رو حل کرد. دکتر داروخونه پیشنهاد داد. دو تا یک میل صبح و شب یعنی با فاصله بهش بده
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.