2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😭😭😭 امروز رفتم خونه یکی از فامیل شوهرم من بعد چند سال حامله نشدم این بعد ۹ ماه از خونه رفتنش زایم ...

نازی جان بایدمیگفتی بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوه الا بالله انشالله خدا به من شما این نعمت فرزند را به ما بزودی عطا کنه گلم

😭😭😭 امروز رفتم خونه یکی از فامیل شوهرم من بعد چند سال حامله نشدم این بعد ۹ ماه از خونه رفتنش زایم ...

برو دنبال طب سنتی برای من که جواب داد ان شاالله برای شما هم جواب میده

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

ناامید نشو از رحمت خدا.وقتی کسی باردار میشه از این اتفاق خوشحال باش.از زندگیتم لذت ببر.مشکلات اگه بزرگ هم باشه خدا بزرگتره

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سلام یاس کدوم دکتر طب سنتی کدوم شهر بود میتونم بپرسم مشکلتون چی بود

آره گلم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودم. پیش دکتر بیوس رفتم 10 سال بود ازدواج کرده بودم دو سال زیر نظر ایشون بودم و باردار شدم با طب سنتی و یکی دوتا قرص شیمیایی.

ایشون قم مطب دارند اما هفته ای یه روز هم تهران میرند ولی سرشون خیلی شلوغه از الان بگم معطلی داره. راستی ایشون ماما هستند. تا جایی که من میدونم هیچ کس دست خالی از پیششون برنگشت.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

من کرمانم  

ایتا رو نصب کن وارد گروهش شو شرایطت رو بگو شاید تونستی نسخه بگیری البته احتمال میدم.https://eitaa.com/joinchat/1824063524C870bd25ee1