2777
2789
عنوان

تک کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13964 بازدید | 81 پست
سلام عزیزم پسر من نه متاسفانه تک کلیه هست الان دیگه ۴ سالشه خداروشکر مشکلی نداشته تا حالا و اینکه خو ...

سلام عزیزم خوبی. ترو  خدا کمکم کن دخترم دو سال و چهار ماه داره تازه فهمیدم ماپر زادی  یه کلیه داره شما چیکار کردی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی. ترو خدا کمکم کن دخترم دو سال و چهار ماه داره تازه فهمیدم ماپر زادی یه کلیه داره ش ...

نیاز نیست کار خاصی بکنی حتما سونو انجام دادین و متوجه شدین که تو همون سونو سلامت کلیه دیگه تایید شده فقط نباید عفونت ادرار بگیره هر سه چهار ماه ازمایش کشت ادرار بگیر ازش و سالی یک بار سونو برا چکاب غذای شور هم نخوره پدر بزرگ من ۹۰و خورده ای سالشه تازگی ها فهمیدیم تک کلیست و پسر خودمم دو سالشه تک کلیست نگران نباش مشکلی براشون پیش نمیاد

لطفا کسانیکه یک کلیه دارند جواب سوال من وبدهند...آیا این مشکل باعث شیارهای افقی روی ناخن میشه یا نه؟شماها روی ناخن مخصوصا ناخن بزرگ پا فرورفتگی های افقی دارید؟؟

عاشقتم خدا
نیاز نیست کار خاصی بکنی حتما سونو انجام دادین و متوجه شدین که تو همون سونو سلامت کلیه دیگه تایید شده ...

سلام عزیزم علت تک کلیه پسرتون چی بوده؟یعنی از پدربزرگتون ارث برده؟

عاشقتم خدا
سلام عزیزم خوبی. ترو خدا کمکم کن دخترم دو سال و چهار ماه داره تازه فهمیدم ماپر زادی یه کلیه داره ش ...

پانیذ جان چطور متوجه شدید دخترتون یک کلیه داره؟علت پیگیریتون چی بود؟

عاشقتم خدا

لطفا کسانیکه یک کلیه دارند جواب سوال من وبدهند...آیا این مشکل باعث شیارهای افقی روی ناخن میشه یا نه؟شماها روی ناخن مخصوصا ناخن بزرگ پا فرورفتگی های افقی دارید؟؟

عاشقتم خدا