2777
2789
عنوان

تک کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12015 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ميدونم ازين تاپيك خيلي گذشته من الان توي اون روزاي شمام توروخدا جواب بديد الان پسرتون چطورن؟كلي ...

سلام عزیزم پسر من نه متاسفانه تک کلیه هست الان دیگه ۴ سالشه خداروشکر مشکلی نداشته تا حالا و اینکه خودم هر چند وقت بکبار چکاب میبرمش آزمایش ادرار ازش میگیرم....نگران نباش خواهر گلم 

خداروشكر كه مشكلي نداره عزيزم من خيلي نگرانم و فكر ميكنم زندگي قراره برام سخت بشه دلم براي خود بچه ميسوزه كه مشكلي براش پيش نياد دعا كنيد بچه منم سالم بياد توي بغلم خيلي روزايه پراسترسي دارم ميگذرونم

خداروشكر كه مشكلي نداره عزيزم من خيلي نگرانم و فكر ميكنم زندگي قراره برام سخت بشه دلم براي خود بچه م ...

ایشالا که به دل خوش به دنیا بیاد نگران نباش مثل من نشو من یه مدت افسردگی گرفتم سراین جریان خدا یه پسر خوشگل بور چشم رنگی بهم داد ک با تموم شیرین زبونی هاش همه چی فراموش کردم 

سلام ميدونم ازين تاپيك خيلي گذشته من الان توي اون روزاي شمام توروخدا جواب بديد الان پسرتون چطورن؟كلي ...

سلام عزیز

توی سونو آخر پیش دکتر عالی رفتم که میگفت هست دوباره گفت نیست

دلم گرفت دوباره رفتم یه جای دیگه دکتر عادی کلیه میدید

دنیا اومد بردمش داشت سالم هم بود اندازش اون یکی کمی خیلی کم ورم داشت که ۲ هفته بعد گفت بیارش مجدد اصلا ورم هم نداشت

سلام خانم خوبینشما بچتون کلیش دیده شد؟ تک کلیه ای هست؟من ۲۰ هفتمه دوبار آنومالی دادم هر دوبار گفتن ک ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم نتیجه چی شد؟ من ۱۷ هفته و ۵ روزم بهم اینو گفتن دارم دیوونه میشم

سلام عزیزم میتونم بپرسم نتیجه چی شد؟ من ۱۷ هفته و ۵ روزم بهم اینو گفتن دارم دیوونه میشم

عزیزم درکت میکنم پسر من هم دوماهش بود متوجه شدیم کلیه چپ نداره در صورتی که توی انومالی کلیش بود ولی بعدش دیگه رشد نکرده. پیش بهترین فوق تخصص کلیه بردیم گفتن اصلا نگران نباشید کلیه دیگه به جبران نبود کلیه چپ رشدش بیشتر میشه و عملکردش بیشتر میشه ی سری ملاحظات داره مثلا اب زیاد بخوره غذای شور و پرنمک نخوره چیپس و پفک خیلی کم بخوره و قهوه کاکائو بستنی ژله نوشابه اب میوه صنعتی دلستر بادام زمینی بادام هندی حداقل هر پنج شش روز یکبار بخوره. هیچ خطری هم براش نداره فقط ی اسکن کلیه و ی سنو مثانه باید انجام بده و هر چندماه یکبار کشت ادرار که عفونت ادرار نگیره. خودتو ناراحت نکن عزیزم من خیلی سر این قضیه عذاب کشیدم ولی خیلی هم تحقیق کردم بعد از نه ماه متوجه شدم پدر بزرگم که نود و سه سالشه از بچگی ی کلیه نداشته و ارثی بوده این قضیه البته خودشم بعد از نودو سه سال فهمید ی کلیه داشته. پس نگران نباش

سلام در ارتباط با سوالی که یک مادر نوزاد ۴۵ روزه ، پرسیده و تاپیکو شون مسدود است ، باید بهتون بگم ، بچه شما سالم است و نزار دکترها آنرا دستکاری کنند . من خودم یک کلیه مادرزادی هستم . مشکلی تا حالا پیش نیومده. فعلا ۶۵ سال دارم

سلام در ارتباط با سوالی که یک مادر نوزاد ۴۵ روزه ، پرسیده و تاپیکو شون مسدود است ، باید بهتون بگم ، ...

من خانم هستم و چند بچه بدنیا آوردم. پسر که نمیخواد باردار بشه که به کلیه اش فشار بیاد. فقط باید غذاهای سالم بخوره که البته همه باید رعایت کنند

من خانم هستم و چند بچه بدنیا آوردم. پسر که نمیخواد باردار بشه که به کلیه اش فشار بیاد. فقط باید غذاه ...

سلام وقتتون لخیر باشه عزیرم میدونم این تاپیک برا قبلا ولی من الان دخترم 2سال و چهار ماه داره فهمیدم تک کلیه ای هست شما از اول تک کلیه ای بودید