2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

313 بازدید | 21 پست

من واقعا با تبعیض جنسیتی مخالفم، فک میکردم اونقدری مردم کشور از جهالت در اومدن که نگن پسر برتر از دختره! اخه اون قدیما بود همه پسر میخواستن ک براشون کار کنه تو کشاورزی زورش بیشتره یا اینکه پس فردا عروس بیارن که کاراشونو بکنه😒 ولی الان ک پسرا اکثرا لاغر مُردنی ان😐 و الانم که عروسا از مادرشوهرشون کار میکشن (خداروشکر البته😑)

واقعا چرا باید اینجوری باشه بازم؟ *منظورم اینه که چرا باید بازم تبعیض جنسیتی وجود داشته باشه؟ 

وقتی بعضی از کلمات اینجوری ب گوشم میخوره حالم بهم میخوره مثلا ضعیفه! 

وقتی میشنوم بابام از برادرزادهاش میگه احساس گناه میکنم گاهی که چرا دختر شدم🙃 در حالیکه بابام اصلا نمیگه که من پسر میخواستم... 

هنوز تو فیلما هم گاهی از توهینا هس به جنسیت دختر که ضعیف ان و کم عقل! بنظرم باید دیگه تمومش کنن این دیالوگ های رو

و بدترین حسی که بهم دست میده وقتیه که یک خانوم میگه من که دختر شده بودم خودم ولی کاش پسر بیارم! و در ادامه ب جنسیت خودشون توهین میکنن که مثلا چرا دختر شدمو فلان

زیاد حرف زدم  ببخشید چون دلم پُر بود☹️

شما نظرتون چیه؟ 

و حرف آخرم که جا موند اینه که کاش دختر و زن رو از هم جدا نکنیم🙂💔

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تبعیض جنسیتی رو نمیدونم اما پسرا دردسرشون کمتره 

ببخشیدا ولی کسایی مثل شما باعث میشن همین تبعیض جنسیتی ادامه پیدا کنه،البته من نمیدونم شما چجور آدمی هسی و از چ لحاظ میگی پسر بهتره

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
کلا تبعیض جنسیتی رو نمیدونم اما پسرا دردسرشون کمتره 

خیر دخترا ادمن این پسرا هزار جور دردسر دارن مواظب باش بارفیقای بدنگرده مواظب باش معتاد نشه مواظب باش اینکارو نکنه مواظب باش خلافکار نشه و به فکر کارش باش واسش کار پیدا کن و...

دخترا یکبار بگی متوجه میشن ولی متسفانه پسرا شیرین عقلن میدونن اینکارو بکنن ایندشون نابوده بازم میرن سراغش

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!