2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 21 پست

اتفاقا الان زمانه برعکس شده دخترا خیلی بهتر ازپسرا هستن اون زمان قدیم بود الان پیشرفته شده 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
اتفاقا الان زمانه برعکس شده دخترا خیلی بهتر ازپسرا هستن اون زمان قدیم بود الان پیشرفته شده 

منم همینو میگم ولی بازم هسن همچین آدمایی ک میگن پسر پسر پسر

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینو میگم ولی بازم هسن همچین آدمایی ک میگن پسر پسر پسر

ببخشید این ادما شیرین عقلن ومخشون مخ قدیمیه گندیدس بروزش نکردن  

این ادما بی فرهنگ بزرگ شدن توقع نداشته باش فرهنگ داشته باشن 

بی فرهنگو نمیشه کاری کرد 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

بابا بخدا دختر و پسر هیییییییچ فرقی ندارن چرا بعضیا انقد جهل روشون سواره یکی علاقه قلبیشه ک پسر داشته باشه این بحثش جداس اما اونیکه از رو تبعیض و برتر دونستن جنس مذکر میگه پسر واقعا نفهمه

همینایی ک میگن پسر پسرررررررررر اخر ی پسر گیرشون میفته میشه اینه دقشون

شوهرخالم عاشق پسر بود 4تا بچه اوردن سومی ک دختر شده بود نگاهشم نمیکرد چهارمی پسر شده بود الان اون پسر شده یاغی اون 3تا دختر یکیش روانشناس یکیش هوشبر اتاق عمله اون سومیم معلمه و باعث افتخارشن ولی اون پسره هرروز تنشو میلرزونه زندگیشو نابود کرد حالا میگه ایکاش ده تا دختر داشتم پسر نداشتم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

نکنید انقد تبعیض بوجود نیارین بخدا خدا قهرش میگیره 

بازم میگم روی صحبتم بااونای نبود ک قلبن پسر دوسدارن چون بحثشون جداست و ربطی به تبعیض اینا نداره چون خودم و شوهرم عااااشق دختر بودیم و دختر دارم ک جونمونو براش میدیم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗