2777
2789
عنوان

شک در نجاست

1220 بازدید | 12 پست

سلام 

من چند دیقه پیش تلفنی حرف میزدم ویهو احساس کردم چیزی ازمن خارج شد فک کردم ادراره ولی وقتی برسی کردم دیدم بدنم خشکه وفقط ترشح سفید هست ورفتم لباسمو عوض کردم ولی الان بازم همش ذهنم درگیره که با نجس ادرار شدم وهرجابشینم ودست بزنم نجس میشه درضمن من وسواس دارم 

شما جای من بودید چیکارمیکردید

Ali  Parisa

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون ترشح بوده ادرار نبوده حتی اگه ادرار باشه حمام لازم نیس فقط اون ناحیه رو بشور و اگه ادرار باشه مگه لباس تنت نیس چرا هرجا بشینی یادس بزنی نجس شه

خدایا خیلی شکرت   

نجس نیست.ولی اگه خودت دوست داری برو روانپزشک وسواس خیلی بده.همین اول کنترلش کن

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
همون ترشح بوده ادرار نبوده حتی اگه ادرار باشه حمام لازم نیس فقط اون ناحیه رو بشور و اگه ادرار باشه م ...

اخه وسواس دارم الان شک دارم که ادراره یا ترشح باشستن هم دلم راصی نمیشه باید حموم کنم ولی نمیتونم

Ali  Parisa
رفتم ولی شوهرم دیگه نذاشت ادامه بدم 

هر جوری هست برو و راضیش کن.هر روزی که دیرتر بری برای درمان یک سال عقب می مونی

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
هر جوری هست برو و راضیش کن.هر روزی که دیرتر بری برای درمان یک سال عقب می مونی

بخدا خسته شدم دوساعت توحموم میمونم همش فک میکنم نجسم 

الان شماجای من بودی وشک داشتی ادرار ازت خارج شده یا نه چیکار میکردی؟

Ali  Parisa
بخدا خسته شدم دوساعت توحموم میمونم همش فک میکنم نجسم  الان شماجای من بودی وشک داشتی ادرار ازت ...

اصلا بهش فکر نمی کردم این شک کار شیطون.استغفار کن.باور کن من یکی از عزیزانم وسواس داره 30 ساله.روز به روز بدتر میشه.رفتن به دکتر و رها کردن درمان هم بدترت می کنه.به همسرت بگو اگه می تونی با خانواده ات برو دکتر ولی یک دکتر خوب بگرد و یدا کن.می فهمم چی میگی.اگه نجس هم شده که نشده برو دست شویی و لباس زیرت عوض کن کافیه

اخه وسواس دارم الان شک دارم که ادراره یا ترشح باشستن هم دلم راصی نمیشه باید حموم کنم ولی نمیتونم

حمام لازم نیس فقط لباستوعوض کن وخودتو بشور به وسواست اهمیت نده

خدایا خیلی شکرت