maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 عنوان سس مایونز خونکی برای بارداری 84 بازدید | 12 پست سلام امشب شام خونه مامانم هستمابگوشت گذاشت چون نفخ داری من باردارم می خواد الویه درست کنه اما سس مایونز ک درست می کنه تخم مرغ خام داره چکار کنم⚘⚘⚘ نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍 1399/06/12 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 من ویارم سس بودحتی خالی خالی میخوردم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15235 خدا خیرت بده ابگوشت بخور جون بگیری. گوشت و سیب زمینی و آبشو بانون بخور
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22518 سس غیر خونگی هم تخم مرغ خام داره زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 خدا خیرت بده ابگوشت بخور جون بگیری. گوشت و سیب زمینی و آبشو بانون بخور چشم ولی دوست دارم یه سسی درست کنم با سالاد یا الویه بخورم نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 سس غیر خونگی هم تخم مرغ خام داره بله می دونم چند تا از خانم های باردار گفتن خودمون درست می کنیم گفتم شاید روشی بلدن نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 من ویارم سس بودحتی خالی خالی میخوردم شما سس مایونز بازاری می خوردی ؟؟من دیشب از دکترم پرسیدم گفت بهتر هم رب هم سس خونگی بخورید نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 اصلا نخور تخم مرغ خام میکروب داره چشم ⚘⚘ نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 شما سس مایونز بازاری می خوردی ؟؟من دیشب از دکترم پرسیدم گفت بهتر هم رب هم سس خونگی بخورید بله میخوردمبخوای اینجوری حساب کنی هیچی نبایددبخوری روغنامون که تراریختس میواهامون همینطورمرغ هامون هورمونیماهیاپر جیوهحتی نونامونم طبیعی نیست خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 بله میخوردم بخوای اینجوری حساب کنی هیچی نبایددبخوری روغنامون که تراریختس میواهامون همینطور مرغ هام ... بله درست می گید متاسفانه همینطوری ...ولی برای خودم نمی ترسمنی نی فقط نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 بله درست می گید متاسفانه همینطوری ... ولی برای خودم نمی ترسم نی نی فقط نگران نباش توکل کن بخدا کوچولوی من الان ۶ماهشه خداروشکر مشکل خاصی نداره خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
maartiinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 202 عززززیزم خدا حفظش کنه براتون❤ نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍