2777
2789

دفتر مداد پاكن تراش خودكار خط كش

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیف جامدادی مدادرنگی مدادسیاه و قرمز چند تا دفتر خط دار یه نقاشی آبرنگ پاکن تراش خودکار آبی چند تا و یک قرمز غلطگیر و لیوان آب برگه آچار و قیچی و چسب ماتیکی و نواری مقوا و کاغذرنگی☺

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
نمیدونم از هر کدوم مثلا خودکار چنتا بخرم؟ بعدبا این اوضاع کرونا بنظرتون مصرف میشه لوازم التحریر؟

البته که مصرف میشه.فقط کوله پشتی نخر که الان استفاده نمیشه.

خودکا آبی برای بچه کلاس ۴ و بالاتر     ۳ تا بخر

خودکار سیاه،سبز و صورتی هم هر کدوم یکی

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
نمیدونم از هر کدوم مثلا خودکار چنتا بخرم؟ بعدبا این اوضاع کرونا بنظرتون مصرف میشه لوازم التحریر؟

اره انلاين دارن مدرسه ديه...مثلا سه تا مداد بذار يدونه پاكن دوتا مداد قرمز  يدونم خودكار ابي و قرمز 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-