2777
2789
عنوان

💛🧡💜💙💚ختم صلوات💚💙💜🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 266 پست

سلام به استادتر عزیز م ممنون که منم دعوت کردید به ختم صلوات اقام قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس علیه السلام ...خیلی خیلی خوشحالم که دعوتم کردید خواهرگلم ...انشاءالله  که خودت حاجت روا بشین ....الهی امین

منم 1000تا گل صلوات برمیدارم وهدیه میکنم به باب الحوائج حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام 

انشاءالله  با دستان خودش هممون حاجت روا بشیم.....الهی امین 

لبیک یاابو الفضل العباس.🌷

لبیک یا ابوالفضل العباس🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

۱۰۰ تا میفرستم عزیزم🍃♥️

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

۷۰۰ تا صلوات ایشالا

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

50تا برای حاجت روایی دوستم  @sar_be_hava  

50تا صلوات برای حاجت روایی دوستم.  @آناعشق  

50تا صلوات برای حاجت روایی دوستم  @اعتصامی‍ 

50تاصلوات برای حاجت روایی دوستم @rahaa98‍ 

50تاصلوات برای حاجت روایی دوستان گلم 

@lili_mzfr‍ 

@sayeh6859‍ @مینای_بهاری‍ @h_sadat‍ 

@همتا69‍ @مستانه69‍ @مائده6525221‍ @شانسی‍ @پارکر‍ @omide_zahra_مهدی(_ع)_بیا‍ @انخماهو_وشرکا 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
50تا برای حاجت روایی دوستم   @sar_be_hava     50تا صلوات برای حاجت روایی دوستم. &nb ...

الهی خیر ببینی گلم حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
الهی خیر ببینی، عاقبت بخیر شی،حاجت روا شی عزیزم. ممنون منم ۵۰ صلوات به نیت خودت❤🌷 ۵۰ صلوات به نیت ...

خیرببینی خواهری دلت شادشه ان شاالله♥️🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام به استادتر عزیز م ممنون که منم دعوت کردید به ختم صلوات اقام قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس علیه الس ...

سلام عزیزم💜💛❤💙💚ممنون از محبت شما که بهم دلگرمی میدید💕انشاءالله شما هم حاجت روابشی عزیزم💕💓