2777
2789
عنوان

💛🧡💜💙💚ختم صلوات💚💙💜🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 266 پست

سلام ۱۰۰۰صلوات 

التماس دعا برای مریضام و گرفتاری خودم و خانوادم

هر‌کس ختم صلوات‌میخاد بهم بگه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم💜💛❤💙💚ممنون از لطف شما 💕🌸انشاءالله بزودی زود حاجت روا بشید💓🌸

ممنون گلم. همچنین شما.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام ۱۰۰۰صلوات  التماس دعا برای مریضام و گرفتاری خودم و خانوادم هر‌کس ختم صلوات‌میخاد بهم بگه

سلام عزیزم💜💛❤💙💚لطف کردی🌸💕انشاءالله بزودی زود سلامتی تون رو بدست بیارید💓💕و حاجت روا بشید🌸💓

سلام ۱۰۰۰صلوات  التماس دعا برای مریضام و گرفتاری خودم و خانوادم هر‌کس ختم صلوات‌میخاد بهم بگه

سلام مهربان میشه واسه منم دعا کنید با نفس گرم تون خیلی داغون هستم برای نیت قلبی منم دعا کنید

سلام عزیزم الهی ک بحق فاطمه زهرا خدا مریضاتو شفا بده مشکل و گرفتاریهاتو حل کنه🥺🥺

میشه ازت خواهش کنم واسه من بذاری ختم صلوات😭😭😭😭😭😭

200 تا به نیت مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

خیرببینی دلت شاد ان شاالله♥️🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
ممنونم مهربان سمانه من برام دعا کنید شرایط فوق العاده بدی دارم لطفا منو فراموش نکنید داغون هستم

چشم عزیزم 💕 😘 💕 😘 الهی خدا دلت شاد کنه 🌷 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
مرسی عزیزم💜❤💙💚💛انشاءالله بهترین اتفاق هارو پیش رو داشته باشی🌸💕

خداکنهههه

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
200 تا به نیت مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

الهی خیر ببینی، عاقبت بخیر شی،حاجت روا شی عزیزم. ممنون

منم ۵۰ صلوات به نیت خودت❤🌷

۵۰ صلوات به نیت حاجتروایی استارتر

۵۰ صلوات به نیت بارداری  @مامان_آینده_هستم ‍ 

۵۰ صلوات به نیت بارداری  @ملکه__یخی  

۵۰صلوات به نیت بارداری  @الناخانووووووم  

۵۰ صلوات به نیت بارداری خودم

تقدیم به قمربنی هاشم،ابالفضل العباس علیه السلام

حاجتروا باشید🙏❤💚🌷🌸

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۵۰ صلوات به نیت حاجتروایی  @سواره‍ 

۵۰ صلوات به نیت حاجتروایی @پفسه‍ 

۵۰ صلوات به نیت حاجتروایی @گلزعفرونی‍ 

تقدیم به قمربنی هاشم،ابالفضل العباس علیه السلام

حاجتروا باشید🙏❤💚🌷🌸

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مرسی عزیزم💚💛💙❤💜انشاءالله بزودی حاجت روا بشی💓🌸

فدات شم♥️انشاالله شما هم حاجت روا بشی عزیزم

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
الهی خیر ببینی، عاقبت بخیر شی،حاجت روا شی عزیزم. ممنون منم ۵۰ صلوات به نیت خودت❤🌷 ۵۰ صلوات به نیت ...

قبول باشه گلم 🌷 حاجت دلت روا بشه 😘 الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖