عزیزم دوستانه بهت یه توسیه دارم وهمیشه مطالعه داشته باش لااقل توی شرایطته بدنی که هستی راجع بهش مطالعه وتحقیق کن ، اینجوری ۹۰٪ نگرانیای بی جات از بین می ره
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
چيزى نميشه عزيزم الكى نترس😁من خواب بودم اومدم بالشت شوهرمو از اين ور بردارم بذارم اون طرفم از دستم ول شد رو شكمم خيلى دردم اومد ولى خداروشكر چيزى نشد فقط بچم خودشو جمع كرد و چند ساعت تكون نخورد😂
عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
والا دیگ سایتی نمونده تاپیکی نمونده که نزده باشم متهصصم گفته چیزیش نمیشه دلم راضی نیس استرس دارم&nbs ...
همون دیگه مطالعه کن راجع بهذشرایطی که جنینت داره
ببین اصلا ممکنه با فشار دادن انگشتت بره تو چشمش؟؟؟ اگه یکم راجع به شرایطش بخونی خودت از سوالت خندت می گیره
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟