2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندتا سوال راجبش دارم عزیزم الان شما انجام دادی؟  قبلش چه کارایی و ازمایشایی انجام دادی؟ م ...

اول قرص ال دی میدن یه دوره بعد اول آزمایش کرونا یه آزمایش کامل از خودم بعد یه آزمایش از شوهرم با جواب اینا میری پیش دکتر سونو میکنه دارو شروع میکنه و از دوم قاعدگی دارو شروع میکنی تا 8 قاعدگی میری سونو دوباره روز 12 دوباره سونو دوتا امپول میده واسه ازادسازی روز14 میری واسه تخمک کشی همون روزم شوهرت آزمایش میده بعد هم اگه هایپر نشی سه رور الی 5 روز بعدش انتقال

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
من چندتا سوال راجبش دارم عزیزم الان شما انجام دادی؟  قبلش چه کارایی و ازمایشایی انجام دادی؟ م ...

بله شنبه سه تا جنین انتقال دادن

اگه مشکل خاصی نداشته باشی ۲ ماه طول میکشه تا انتقال

من ۹ تیر اولین جلسم بود

۸ شهریور انتقال دادن

جلسه اول قد و وزن و فشار خون و معاینات اولیه برای خودتون آز ذخیره تخمدان تو خوده رویان، و یه سری آزمایشات هرمونی و چکاب برای روز ۳ قاعدگی و پاپسمیر،و دو بار هم به فاصله ی ۲۰ روز از همسرت آزمایش میگیرن،

همه چی خوب باشه، دارو میدن برای تخمک گذاری، چند بار هم باید بری سونو، و البته روز ۳ قاعدگی در ماه دوم مراجعه،اندازه گیری عمق رحم

بعدش با یه بیهوشی ۱ ساعته عمل پانکچر میشی(تخمک گیری)

که اگه خوب باشن و جنین تشکیل بشه سه روز بعدش انتقال میردن

حدود ۱۲ ۱۳تومنی تا حالا هزینه کردیم

عزیزم مرسی گفتی ❣️❤️ هایپر چیه؟ ال دی چرا میدن اخه؟ 

واسه اینکه یه موقع اگ کیست داشته باشی بخوری که پاک بشه ال دی میدن

هایپرم اگه تخمکات زیاد باشن یعنی هایپر میشی مثلا من یه خانومی دیدم میگفت 40 تا تخمک داشتم اون هایپر شده بود نمیتونست به این زودی انتقال بده میافتاد برا دوماه دیگه 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
بله شنبه سه تا جنین انتقال دادن اگه مشکل خاصی نداشته باشی ۲ ماه طول میکشه تا انتقال من ۹ تیر اولین ...

ااا شما رویان رفتی؟ به شما نگفتن عکس رنگی بندازی؟؟؟ من انقد میترسم دکترم به من گفت عکس رنگی باید بندازم دارم سکته میکنم

وای چه هزینه زیادی خصوصی پس دوبل این میشه