2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی من ذخیره تخمدانم 3.9 خوبه یا نه؟ 

خوبه بد نیس من ذخیرم 7 بود عددش که دکترم میگفت عالیه بعد دکترما عوص کردم اون دکتر روم عمل لاپاراسکوپی انجام داد با عمل ذخیره تخمدانم که رو 7 بود اومد رو 2/75خدا ازش نگذره نابودم کرد اون دکتر 😔

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
ااا شما رویان رفتی؟ به شما نگفتن عکس رنگی بندازی؟؟؟ من انقد میترسم دکترم به من گفت عکس رنگی باید بند ...

قبل عکس رنگی انداختم

درد که داره، قبلش یه شیاف دیکنوفناک ۱۰۰ بزن و برو

هر چقدر بیشتر بترسی و نگران باشی،بدنت سفت و منقبض میشه و دردت خیلی بیشتر

به این فک کن که اولا ممکنه  بعدش طبیعی باردار بشی، دوما یه پله برای مامان شدن رفتی جلوتر،نگران نباش، ۱۰ دقیقه بیشتر نیس

واه چرا عمل کردی؟؟؟ بعضی دکترا واقعا احمقن 

خودش میگفت یکساله باردار نشدی باید ببینیم چته عملم کرد همه چیم سالم بود خوب بودم هبچ مشکلی نداشتم فقط نابودم کرد هیچ وقت ازش نمیگذرم

قبل عکس رنگی انداختم درد که داره، قبلش یه شیاف دیکنوفناک ۱۰۰ بزن و برو هر چقدر بیشتر بترسی و نگران ...

مشکل شما چی بود که آی وی اف کردین الان نتیجه گرفتید ؟

قبل عکس رنگی انداختم درد که داره، قبلش یه شیاف دیکنوفناک ۱۰۰ بزن و برو هر چقدر بیشتر بترسی و نگران ...

وای من اصن انقد پرسیدم گفتن درد داره بهش فکرم میکنم درد میگیره

خونریزیم داره بعدش؟ 

عزیزم انشاالله به زودی بحق بزرگی و کَرَم خدا،دامنت سبز بشه مطئنم سال دیگه این موقع ها یه کوچولو بغ ...

قربونت برم عریزم توروخدا دعام کنید دارم میرم تو 7 سال دیگه توروی شوهرم خجالت میکشم😔