2777
2789
عنوان

لنز بیرنگ 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 46 پست
لنزای طبی چجورن چندن؟دایمی ان؟

نه دائمی نیس!روزانه دارن وماهیانه و فصلی و سالیانه..البته ماهیانه و فصلیش تقریبا یکیه..روزی هفت هشت ساعت هم نباید بیشتربذاری چون نمی ذاره به قرنیه اکسیژن برسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرایط خاصی داره؟ینی موقع خواب باید دربیارم یا نه

موقع خواب باید دراری. باهاش نباید حموم بری نباید بهش آب بزنی. ازموقع ک بازش میکنی دقیق تایکسال میتونی استفاده کنی حتی یروزم بیشتر استفاده نکن. توچشمات میزاری ازسشوارمستقیم استفاده نکن جلو گاز واینسا خیلی باید مراقبت کنی

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
 نه دائمی نیس!روزانه دارن وماهیانه و فصلی و سالیانه..البته ماهیانه و فصلیش تقریبا یکیه..روزی هف ...

بعد از اینکه از چشم بیرون اومد کجا باید بزاریم؟جا داره خودش،؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

آره عزیزم..یه جای پلاستیکی تو مایع لنزا هست ۵دقیقه بذارش تو آب در حال جوش بعد خشکش کن مایع بریز داخلش لنزاتوبذار توش...فقط همون دفعه اول بجوشونش

نگاه کن مواظبت باید کنی باید قبل از گزاشتن وبرداشتن لنز از چشمات دستاتو قشنگ بشوری تمیز ،از چشمت درار بزار تو یه کاسه کوچیک آب تا کثیفیش بره بعد بردار بزار تو مایع لنز مایع لنزتم باید خوب باشه یه جا لنزی بگیر من بامایع لنز یه جالنزی بود

من دارم طبی دائمی رنگ چشمام هشتادو خورده ای خریدم 

عزیزم دائمی اصلا نداریم همین فصلی هم ک میگن تایکسال استفاده کنین برااینک بعدتاریخش باعث میشه اکسیژن به چشم نرسه وباعث عفونت وقارچ میشه هرلنزی یه تاریخی داره. بعد80تومن اصلا طبی نیس کمترین قیمتش بالای200تومنه

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
نمیدونستم بهشون میگن دائم...ولی سالیانه خوب نیس مخصوصا برا کسی که زیاد استفاده میکنه

اره چون همش میخواد استفاده کنه خیلی میکروب میگیره

من که پارسال 300گرفتم تاکیدم کردم به فروشنده خوبشو بهم بده یبار گذاشتم پاره شد انقد عصبی و ناراحت شدم😢

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀