2777
2789
عنوان

لنز بیرنگ 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 46 پست
آره عزیزم..یه جای پلاستیکی تو مایع لنزا هست ۵دقیقه بذارش تو آب در حال جوش بعد خشکش کن مایع بریز داخل ...

من از عینک استفاده میکنم اما با این شرایطی ک گفتین میترسم بگیرم یادم بره رعایت کنم بنظرتون چیکار کنم؟راستی با گریه مشکلی پیش نمیاد؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دائمی اصلا نداریم همین فصلی هم ک میگن تایکسال استفاده کنین برااینک بعدتاریخش باعث میشه اکسیژن ...

نمیدونم گفت طبیه میخودی عکسشو بزارم نمره نداره ها همینجور رفتم مغازه گفت این لنزش چشمو اذیت نمیکنه هشتادو خوره ای بود آرایشی فروشی خریدم 

من از عینک استفاده میکنم اما با این شرایطی ک گفتین میترسم بگیرم یادم بره رعایت کنم بنظرتون چیکار کنم ...

عزیزم سخت نیست فقط یکم رعایت داره ترس نداره

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

نگاه کن مواظبت باید کنی باید قبل از گزاشتن وبرداشتن لنز از چشمات دستاتو قشنگ بشوری تمیز ،از چشمت درا ...

لنزو تواب میزاری؟ لنز بهش اب بخوره خراب میشه چجوری میزاری تواب😐

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
من از عینک استفاده میکنم اما با این شرایطی ک گفتین میترسم بگیرم یادم بره رعایت کنم بنظرتون چیکار کنم ...

رعایت کردن میخواد واقعا..چشم حساسه ...با گریه ن!اصلا روزهای اول مثل اینکه یه چیز رفته باشه تو چشمت چشمتو ممکنه بزنه اشک بیاد.ولی وقتی لنزا میذاری ازمواد آرایش داخل چشم نباید استفاده کنی مثلا سورمه یا مداد داخل چشم

روشون زده ۴تا۶ ماه مثلا فرشلوک فصلی داره!اونا ک شما میگی ماهیانس. مثل ایراپتیک ۱تا۳ ماه قابلیت استفا ...

من چندبار فصلی گرفتم گفتن 3ماه استفاده کن منم بعد3ماه دیگه استفاده نکردم البته روشونو نخوندم چون همونجا میپرسم منم فرشلوک میگیرم با ی مارک دیگه الان اسمش اصلا یادم نمیاد نمیدونم چرا☺

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

نمیدونم گفت طبیه میخودی عکسشو بزارم نمره نداره ها همینجور رفتم مغازه گفت این لنزش چشمو اذیت نمیکنه ه ...

طبی به اینایی میگن ک نمره چشم دارن اونایی که لوازم ارایشی میفروشن طبی نیس

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙