2777
2789
عنوان

حکمت پناه آوردن کفتر چاهی

12631 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من مدتی هست یک کفتر چاهی به پشت پنجره اتاقم پناه آورده همش از کفترهای دیگه کتک میخوره ضعیفه و جالب اینکه اصلا از من نمیترسه 🥺و ساعتها میاد میشینه رو نرده یا میخوابه فقط هم یک تیکه رو انتخاب کرده اما هرچی پرنده میاد با یک حرکت من میترسن غیر این به شدت اعتماد داره به من و اینجا رو محل خوابش انتخاب کرده 

غذا هم میگذارم خیلی پرنده میاد میخوره یک عده میگن حکمت داره 🤔 بودن پرنده تو خونه خرافاتی نیستم اما کلا این پرنده برام عجیبه همه چیش بهش علاقه پیدا کردم و احساس مسیولیت دارم شایدم بهش عادت کردم نیاد نگرانش میشم🙁

واقعا حکمت داره کفتر پناه بیاره بهت هرشب بیاد تا صبح دم‌پنجره ات و فقط هم پنجره اتاق تورو انتخاب کنه؟

اهان اینم بگم فکر میکنم مریض باشه نمیدونم مطمین نیستم اما رفتارش و ظاهرش نسبت به بقیه فرق داره

تنها هم هست جفت نداره که بگیم برای تخم گذاشتن اومده باشه 

🌧 زیباترین بارون از سیاهترین ابرها میباره پس امیدوار باش 🌧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوش یمنه

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

ببین من دیروز ی مطلب خوندم توصیه شده به نگهداری کبوتر خصوصا کبوتر چایی همینایی که میان عکسشو گزاشتی خیر و برکت میاره و چند تا چیز دیگه یادم رفته 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ببین من دیروز ی مطلب خوندم توصیه شده به نگهداری کبوتر خصوصا کبوتر چایی همینایی که میان عکسشو گزاشتی ...

دم پنجره من بیست تا بیست تا جمع میشن 

اما از بینشون این کلا یکجوریه انکار منو میشناسه همون قسمت هم محل امن برای خودش انتخاب کرده 

بچسبم به شیشه هم فقط نگاهم میکنه تاحالا تو عمرم ندیدم یک پرنده آنقدر اعتماد کنه 

دم پنجره من بیست تا بیست تا جمع میشن  اما از بینشون این کلا یکجوریه انکار منو میشناسه همون قسم ...

اخی دستیه حتما بهشون غذا بده ده برابر برمیگرده من اوایل ازدواجم ی خونه بودم روزی۲۰۰ تا حداقل تو بالکنم جم میشدن انقدر خوب بود دعاشون رو تو زندگیم حس میکردم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
اخی دستیه حتما بهشون غذا بده ده برابر برمیگرده من اوایل ازدواجم ی خونه بودم روزی۲۰۰ تا حداقل تو بالک ...

غذا بهشون میدم باور کن یکروز یادم میره یا مشغله دارم همه اشون رو بالا پشت بوم همسایه رو به رویی وامیستن منتظر ساعتها که براشون دونه بگذارم منم دلم نمیاد دیگه نکنم چون امید بستن اما به گنجیشکا و یاکریما زور میگن 

این که پناه آورده کلا آزارش به مورچه هم نمیرسه 

دقیقا منم همین اعتقاد دارم اما حکمت پناه آوردن به این شدت نمیدونم 

غذا بهشون میدم باور کن یکروز یادم میره یا مشغله دارم همه اشون رو بالا پشت بوم همسایه رو به رویی وامی ...

عزیزدلم خیلی خوبه عالیه به فال  نیک بگیر

عزیزدلم خیلی خوبه عالیه به فال  نیک بگیر

ان شاالله همینطوره مرسی عزیزم برکت از زندگی هیچوقت نره ❤️

ان شاالله همینطوره مرسی عزیزم برکت از زندگی هیچوقت نره ❤️

عزیزم فدات همچنین ختم صلوات و دعا خواستی صدام‌کن

😭😭😭ما پشت پنجره مون لونه کردن. وقتی رفتن هزاران کک کبوتر اومدن تو خونه . انقدر ما رو نیش زدن تمام تنمون زخم شده. ۹۰۰ تومن دادیم اومدن سمپاشی کردن ولی بعد یک هفته بازم هست انگار از بین نمیرن لعنتیا . کبوترا کک دارن خیلی هم الرژیک و خونخوار هستن. من حیوونا رو دوس دارم ولی این کبوترا واقعا اعصابمو خورد کردن . تو این کرونا تو خونه ام ارامش ندارم  دلم میخواد فرار کنم برم بیرون. یه هفته خونه اقوام بودم بخاطر سم  ولی بازم هستن 😭😭😭