سلام من 22 سالمه و قدمم 155 خانوادمون اکثرا قد بلندن یا حداقل از من بلندتر زمان نوجوونی خیلی بهم میگفتن ورزش کن ولی اون زمان قد بلند اصلا دوست نداشتم و برام مهم نبود الان چند ساله خیلی همه تیکه میندازنو میگن یه نقصه واقعا اعصابم خورد شده میخوامم اهمیت به حرف کسی ندم و میدونم اعتماد بنفسم پایینه ولی خب خودمم قبول دارم و متاسفانه برای یکسری مشاغل محدودیت قد دارم الان برام شده دغدغه جدای اون هر کسیم که بهم علاقه مند میشه قدش فوق العاده کوتاهه شاید در حد چند سانتی متری بیشتر حتی به فکر عمل افتادم با تموم ضرراش ولی هزینش بالا بود چند جا خوندم بعضیا تونستن حتی در حد 2،3 سانتی متر افزایش داشته باشن بعد 20 سالگی یا حتی یکی از بازیگرا گفته بود تو 24 سالگی رشد داشته میخوام بدونم کسی تجربشو داشته که حتی شده 5 سانتی متر افزایش داشته باشه؟ اگر هست چطوری تونستن؟ دکتری سراغ دارین بتونه کمکم کنه؟
*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم * *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
متخصصم زنگ زدم اصلا حتی وقت نمیزارن گوش بدن میگن بعد 18 دیگه نمیشه
حتما به یه متخصص غدد دیگه وقت بگیر برو.این قرصی که گفتم رو بخور و هرشب قبل خواب کف و انگشتای پاهاتو ده دقیقه ماساژ بده و در طول روزم حرکات کششی انجام بده
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️