2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كلاس اول يا دوم بود عموش بهش تجاوز كرد الان بواسير گرفته و مريض شده شوهر كرده ميگفت شوهرم گفته تورو ...

اخی طفلی

ای حرفا چیه؟

من بعد زایمان بواسیر شدم.خواهرم هنوز ازدواج نکرده داره.جالبه که همسایمون نوه اش کوچیک بود وبواسیر داشت.

میشه بپرسم قضیه چی بوده

عزیزم توضیح دادم پایین 

دختر بیچاره تو سن کم عموش بهش تجاوز کرده از عقب هم اون عوضی هم دختر بواسیر گرفتن دختر بخاطر کاری که عموش کرده بواسیر گرفته عفونت هزارتا درد دیگه عموشم بواسیر گرفته احتمالا ۷ودش از عقب داده اینو خواستن بگن

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
تاپيكاي چه جوري؟؟

مثل تجاوز قتل کودک آزاری چیزهای اینجوری ک میترکه فقط خدا به من رحم کنه از دیروز سه تا تاپیک رفتم پست گذاشتم نظر دادم لایک کردم ک ترکیدن تازه این ساختم دیگه شماره ندارم ک بتونم کاربری جدید بسازم یک دور با خط همه خانواده وصل شدم خخخ از سال ۹۶از بس توی تاپیک ها سیاسی شرکت کردم همش لغو میشدم خخخ

عزیزم توضیح دادم پایین  دختر بیچاره تو سن کم عموش بهش تجاوز کرده از عقب هم اون عوضی هم دختر بو ...

وااای خدایا

اخه چجور به خودش اجازه داده

بیچاره خانمه معلوم نیست با این خاطرات بد چجوری زندگی میکنه

بچه ها تا اين تاپيك هست بگم 

اولا كه اينجا حرف مستهجني زده نميشه و پشت هر داستاني كلي زجر و عذابه پس اينكه گزارش بزنين يا بتركونين فقط دارين موافقت ميكنين با رفتار متجاوز  و خودتونن از همين قماشين

اين از اين

بعدم اگه اينجا هست فقط واسه گيس و گيس كشي عروس مادر شوهر و جاريم قورمه سبزيش از من بدمزه تر بود ولي از اون تعريف كردن من چيكار كنم بگين حد سايتو بدونيم

ما داريم از مشكل اجتماعي كه براي هركسي پيش اومده يا مياد حرف ميزنيم 

تركوندن واقعا عجيبه بخصوص از طرف خانوما!!!

راجب چی بود ؟تا رفتم تاپیکش ترکیده بود

عفت 😍😍😍😍😍

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢